İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Kampüsünün Lider Portalından 50bin Üniversite Öğrencisine Ulaşın+ E-Ti

meteor fare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Eylül 2010
Mesajlar
370
Reaction score
1
Site Adresi: (PM ile)

Sitenizin içeriği : Eğitim, Üniversitesi, Eğlence, Sosyal Medya

Sitenizin pagerank değeri : 3

Sitenizin Alexa değeri : 2,067,173 - TR 62,178

Sitenizin Hiti : Google trafiği ile aylık min 3k, sosyal medya destekli paylaşımlar ile 7 - 10k

Sitenizin yaşı : 1 yıl

İstenen Ücret : Günlük 1 TL ile 5 TL arasındadır. (Banner 250x250 - 728x90 - 468x60 - ve Konu altlarına text reklam linkleri)

Tam sponsor reklam vermek isteyen siteler için eğlenceli paylaşımlar ve video çalışmaları içinde logonuza yer verilecektir. (Aylık 300 TL)

Ödeme Şekli : Paypal, Ziraat Bankası, Finansbank Enpara

Diğer Bilgiler: Sitemiz haftalık, aylık bazen de günlük ara ile güncellenmektedir. Sosyal medyada aktif paylaşımlar söz konusudur. Bulunduğu kampüsün lider portalıdır. 50 bin öğrenciye hitap etmektedir. Gün içerisinde afiş asımı, yemekhane ve kafelerde el ilanı dağıtımı yapılabilmektedir.

Reklamı çok hissettirmemek şartı ile tüm sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşımlar yapılacaktır. Viral reklam ve hit kaynağınız sağlam olacak!



Yaklaşık 30bin kişiye varan Facebook grupları ve 450+ takipçili twitter hesabımız ile destek tam!

Özellikle e-ticaret siteleri için birebirdir. Her konunun altında yer alacak bir text reklam ile büyük trafik sağlayabilirsiniz. Son bir ayda sınav yoğunlukları ile birlikte 2 defa sosyal medya paylaşımında bulunduk ve işte paylaşımın yapıldığı günlerdeki günlük trafik;

vvu3s.png


Mevcut hit: Sosyal medya paylaşımı ile birlikte aylık 10k'yı geçmektedir ve yeni projeler ile daha çok kişiye erişim de planlanmaktadır.

Site adresi ve ayrıntılı bilgi için PM atabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst