İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kamu Kuruluşumuza Yeni Web Site Hazırlanacak.

e_K_c

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
ismi bazı sebeplerden dolayı açık olarak veremeyeceğim bir resmi kuruluşumuza yeni web site çalışması yapılacaktır. Yeni İnternet sitemiz sade şık ve kullanışlı bir site olmakla birlikte bir çok eklentiyi de içerisinde barındırabilecek tarz da bir site olacaktır. Yeni tasarlanacak web sitesi ile ilgili proje çalışması olan ya da yeni proje ile ilgili bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar öncelikle aşağıda vereceğim mail hesabı üzerinden bize ulaşıp; elinde varsa referans ya da demo çalışma bizlerle paylaşması, ya da projesi ile ilgili projesini gösterir herhangi biz çizimi olan arkadaşlar da mail üzerinden çalışmalarını bizimle paylaşması rica olunur. Ayrıca proje tasarım ile ilgili fiyatlandırmaları ve proje teslim süresini de belirtmeleri gerekmektedir. Tasarımla uğraşan tüm arkadaşlarımın katılmasını bekliyoruz ve herkese şimdiden başarılar diliyorum.

NOT: Site içeriğinde istenecek eklenti ve çalışmalar ile ilgili mail üzerinden ya da telefon kanalıyla bilgi verilecektir.


İletisim: [email protected]

Tel:
 

redali

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
60
Reaction score
0
Merhaba,
tema olarak themeforest'ten herhangi bir tema üzerine php ile yazılım yapabilirim.Düşünürseniz [email protected]'dan ulaşabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst