İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kanadı Acıyor, Ayağı Basmıyor, Gözü Kapalı

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
[YOUTUBE]F8unS_UxTUo[/YOUTUBE]
kuşum kanadı acıyor sanırsam, sol kanadı, düm düz açıyor, sonra kapatıyor, ayağı basmıyor, tek ayakla yürüyor. ama inişleri ve uçuşları gayet iyi. sadece sağ ayağını kullanmıyor. ve arada sağ gözü kapalı oluyor, yani yanlız olunca aynanın önüne gidiyor kafes içindede var, dışardada, 2sinden birine gidiyor hep aynı yere bir köşeye giri veriyor orda kalıyor sonra, ordan almaya çalışıyorum, ıııı ııı diye sesler veriyor, hırlarmış gibi. sonrada, sağ gözü açık (tam olarak), ama sağ gözü kapalı oluyor üfleyerek açmaya çalışıyorum 5sn sonra açı veriyor, ama sağ gözü hep açık oluyor, gözünde bir problem falanmı vardır anlamadımki, 1-2 aylık sanırsam, cinsi kız, bide geçen gün elimle tutarak(iyi"iken hasta olmadan önce), kedilere doğru tuttum tabi onlar cama gelmiyor arada 5 metre falan var, bide ben 1 haftadır kedilerle oynuyorum yemek falan verip ilgileniyorum,(alt kattayız, arkası bahçe), kıskanmış olabilirmi kuş yoksa intahar falanmı ediyor hastamıdır anlamadım gitti., kafesi orta boylarda, aynası var içerde küçük, kendi boyutunda, portakallı yemek çubuğu var hiç yediğini görmedim suyu vitaminli, yemeği normal kuş yemi oda vitaminli. ha sprey sıkmıştım bit spreyi gözüne gelmesin demişti adam, ama yanlışlıkla sıkı verdim ondan problem olabilirmi

yardımlarınızı bekliyorum.
kaç günde geçer bu hastalık..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.