Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar çok gösterim yapıp da az tıklama alırsan gelirin o kadar ço kdüşer. Bununla ilgili olabilir. Kanal ekleyince gelir düşmez. Genel toplama bakacaksın, kanalları seçmeden.
yalnisin var ... aksine kanal eklediginde gelirin az da olsa artar ... ornek olarak ben x.com sitem icin x.com/klasor/ seklinde butun alt bolumleri kanal olarak ekledim onceden x kazaniyordum simdi x*2 kazaniyorum. tabi bunun ayrintilari var... sunu soylim kanalda kazanc da gosterim de dusmez sende bir hata vardir.
Aynı site altındaki sayfalar için sanırım URL yapmak lazım. Diğerini hile falan sayarsa yazı kederiz URL seçince, sanırım otomatik görüyor. Diğer kanalın kodu var ama URL'nin kodu yok. Emin değilim hangisini kaldırman gerektiğinde.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5