mail attım yanıt alamadım bi bilgisi olan var mı neden kapandı.. yahu işte günlerce bekledim tamam burası iyi dedim reklam verdim kapandı :/ şansımı seveyim..
Bi bilgisi olan var mı?
Bi bilgisi olan var mı?
Xturkden hostmu aldınız muhahaha, o site bi daha açılmaz ben sana söliyeyim. Adamlar hem dolandırıcı hemde yalancı..dazlakcom' Alıntı:Selamalr,
Oncelıkle mail atmanız da herhnagı bır çözum değil; msn adresım var benımle ırtıbata gecebılrısın
sıte şu anda kapalı doğrudur bw sorunumuz olama 10 Tb bw var 200 Gb alan kendı sunucumuzda sadece bbıze ait başkada site yok ierçsinde ,
sorun tamamne server şirketı ıle kaynaklı vw bu yerden server alan xturk hekturk gıbı sıtelerdede sorun yaşanmaktadır kendılerıne mail yolu ıle bıldırımlerde bulunduk bakım çalışması olduğuna dair mail geldı asla merak etmeyınız bızı bılen bılır yılalrdır forumalrdayım herkes tanır asla kımsenın emeğı ılekazandığına ıhanet olmaz benden kaç gun kapalı kaldıysa o kadar surenız uzar, hit gibi bir endışenız olmasın bizim hit ımız 20 unde kapalı kalsak sabıtttır çunku kulanıcı grubumuz asla anlık zıyaretçıelredn oluşmamaktadır umarım sorunu kısa surede çözeceğız,
Saygılarımla
dazlakcom' Alıntı:xturk un neyı dolandırıcı hocam ?
ben amerıkadan sunuc aldım dıyorum ıyı oku
+ xturk yonetımınde bulunuyorum kımseyı dolandırdığımızı hatırlamıyorum xturk 1 site değil gruba bağlı bır çok forum var ve toplamda 120.000 uyemız bulunmaktadır xturkde 8kanka net dahıl değildir)
dazlakcom' Alıntı:ya hocam kıme neyı anlatıosun anlayamadım hala aılmazdıosun oku yazman yokmu guzel kardeşım ameırkan server aldım dıyorum ben sana orda server alıp kullanan diğer sıtelerıde yazdım cart curt yazıosun okuamdan hiç bi yerde flood uye yapacak halımız zamanımız yok bızı bılen bılır bılmeyende senın gıbı kendı çapında konuşur durur