İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kanlı Pusu

H

halilarici

Misafir
Çukurca'da Kanlı Pusu: 8 Asker Şehit
17 Ağustos 2011 Çarşamba 10:19
Hakkari’de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamanın ardından bölgede operasyon başlatan askeri birlik, teröristler tarafından pusuya düşürüldü, 1'i binbaşı 7 asker şehit oldu.
33258.jpg


Hakkari-Çukurca karayolunun 15'inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında bu sabah saat 09.00’da bir patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından Hakkari-Çukurca karayolu trafiğe kapatıldı. Güvenlik çemberine alınan bölgeye sadece ambulanslar alındı. Patlamada bazı askerlerin yaralandığı belirtildi.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda asker sevk edilirken, hava destekli operasyon da başlatıldı.

Operasyona giden askeri birlik, PKK’lı teröristler tarafından pusuya düşürüldü. Hem mayınlı hem de silahlarla yapılan saldırıda, ilk bilgilere göre, 1'i binbaşı 7 asker şehit oldu.

Saldırıda 11 askerin de yaralandığı bildirildi. Yaralanan askerler arasında durumu ağır olanların da bulunduğu belirtiliyor. Bu nedenle şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.

Bölgede yaşanan şiddetli çatışmanın devam ettiği bildiriliyor.

VALİ: İKİ AYRI PATLAMA OLDU

Bu arada Hakkari Valisi Muammer Türker, Hakkari-Çukurca karayolunu 15. kilometresinde 2 ayrı patlama meydana geldiğini ve bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.

Şehit Olan Ailelere Başsağlığı Şehitlerimizinde mekanı cennet ruhları şaad olsun.
 

tbab

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
264
Reaction score
3
Konum
Ankara
Daha fazla şehit vermemek için her türlü önlem ve saldırı yapılmalı...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst