Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arakadaşlar yeni kurmakta oldugum sinema sitesi için şimdilik ucretsız alt yapı düşünüyorum . word pres ve joomla arasında kaldım . Kullanan arkadaşlar öneri ve kıyaslama yapabilirmi?
bi ara kullanmaya çalıştım ama başarılı olamadım.. Şayet azimliysen joomla.org bileşenler bölümünden bu eklentiyi bulup detaylarına ve demo adresine bakabilirsin bulamaz isen yardımcı olmaya çalışırım..
Demosu burda arkadaşım... fransızcamıdır başka bir dilmidir bu sitenin dili bilmiyorum ama demosunu kurmuştum denemek için fakat pek başarılı olamadım.. istediğinden fazlasını alabilirsin joomladan ve bu bileşenden... yönetmen kaydı aktör kaydı tutabiliyorsun poster ekleyebiliyosun fragman ekleyebiliyosun son filmler vizyondakiler klasikler kategoriler vs aklına ne gelirse..
buyur buda demo linki
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.