İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kardeslerimize Yardım..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar.. bir süre once internette dolaşırken bir siteye denk geldim..

www.kardesinisec.com faydalı bir site incelerseniz hak vereceksiniz..
Ben kendi sitelerimden reklamını yapıyorum bir banner hazırladım millet görsün girsin yardımda bulunsun diye..

Siz webmaster arkadaslardan banner olmasada en azından text link vererek bu siteye yardımcı olmanızı istiyorum.. Şimdiden tesekkur ederim..

En azından bu sekildede olsa bizimde corbada tutumuz bulunsun..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Guzel bi sponsor desem nasıldı nasıl oluyor diye soracak olan cok ama hayrına hatta sevabına bir iş yapılcak hic umrunda olanda yok işte buyuz biz helal olsun!

L

levocan

Misafir
Dostum bu kadar cabuk eleştirme ... Nete girebilmemiz için zaman gerekiyor. Her zaman nette olamıyoruz dolayısıyla hemen reaksiyon gösteremeyebiliriz...
Eger hazırladıgın bannerın adresini verirsen ben de bu siteye destek olmak isterim....

S

Senbul

Misafir
BU site 2 gün once BestFm'de tanıtıldı.Ana haber bultenınde site sahibi kişi ile bir röportajda yayınlandı.İyi ve cok yararlı bir proje.

I

idealsohbet.com

Misafir
birine/birilerine/bir kurulu$a kar$iliksiz fayda saglamak kadar yüce bir duygu yoktur.. eğer ki yardıma muhtaç birileri varsa ve bizimde faydamız olacaksa ne mutlu bize.. ben sitelerimde elimden geldiği kadar reklamlarını yapmaya calısırım..

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten çok güzel bi proje... bu projeyi geliştiren arkadaşları kutlamak lazım. bende desteğimi esirgemem insanlığa yardım eli uzatmak için...

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende katkida bulunmak istedim ve ekledim.kimsenin duyarsiz kalacagina inanmiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.