İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kardeşliğimizi Bozmak isteyenlere Fırsat Vermeyelim

vertyucek

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Katılım
21 Haziran 2012
Mesajlar
178
Reaction score
0
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Mü'minler, muhakkak ki, kardeşlerdir. Artık kardeşlerinizin arasını ıslah ediniz (düzeltiniz) ve Allah'tan korkunuz, tâ ki siz rahmete nâil olasınız.

49.Surei Celile HUCURAT - 10.Ayeti Kerime

Vatanımız üzerinde oynanan oyunları bozalım Kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin oyunlarına gelemeyelim!!!

bu yazının devamında Vatanımız,milletimiz üzerinde son zamanlarda özelliklede adına gezi protestoları denilen olaylarda ve o olaylarla alakalı daha önce yaşananlardan söz etmeye çalışacağım.


Değerli arkadaşlar normalde ben pek siyaset konuşmayı seven birisi değilimdir.hangi siyasi hangi siyasiye ne çamur atmış,hangi siyasi hangi siyasiyi ne ile suçlamış,hangi siyasi TBMM’DE (mecliste) ne için kavga etmiş hiç ilgilenmediğim şeylerdir.

Benim için siyaset ancak Vatan ve Millet çıkarları için bir şeyler yapıldığında önem kazanır.ama malesef son zamanlarda yaşadıklarımız hiçde iç açıcı şeyler değil.ve sizinde bildiğiniz gibi ülkemiz kurulduğundan bu yana hiç bir zaman tam bir huzura kavuşamamıştır.yine sizinde bildiğiniz gibi bunun en büyük nedenlerinden biri Dış güçlerin vatanımız üzerinde uyguladıkları kirli siyasetlerdir,içimize soktukları bizden sandığımız hainlerin eli ile yine bize yaptıklarıdır,yaptır-dıklarıdır.
1- Çilesi bitmeyen Milletimiz.

hemen hemen herkes bilmektedir.bize düşman olan dış güçlerin ezelden beridir bizi bölmek ve yönetmek yada yoketmek için uyguladıkları en büyük taktik yine adı üstünde BÖL ve YÖNET ‘tir.evet şu anda egemen olan güçlerin yani israil,amerika,avrupa gibi güçlerin kendilerinden olmayan bizlerin üzerinde ki en büyük amacı budur.

O zamanları yaşayanlar çok iyi bilirler.biz ne kadar anlatsakta anlatamayız aslında.Geçmişte özelliklede 1980’lerde bu taktiği hayata geçirmeye çalışmışlardır. başta eğitimin öğretimin yuvası olan Üniversitelerde örgütledikleri gençlerimizi ve bütün halkımızı Sağ,sol çatışmasına ittiler,kalem tutacak ellere silah vererek kendi vatandaşını yine kendisine vurdurdular.hatta aynı ailede yaşayan kardeşler birbiri ile sağ,sol yüzünden kanlı bıçaklı oldular birbirlerini öldürdüler.O zamanlarda malesef ordu içinde Milletine sadık olmayan kişiler vardı.Ordu sözde huzur ve güven ortamını sağlamak için darbe yaptı..sonra o sağ,sol diye bölünen gençleri hapishanelere atarak orada aylarca süren işkenceler yaptılar.

sonuç o zamanın kaybolan yetişmiş gençliği,ölen insanlarımız heba olup giden eğitim,öğretim hayatları ve daha neler neler.sonuçta cefayı çeken zulme uğrayanlar yine biziz bizim Milletimiz...

Peki sadece bumu?saymakla bitermi desek daha doğru olur.ezelden beridir ülkemizde 6 çok ciddi Darbe,muhtıra ve ayaklanma gerçkleşti.toplamda 14 civarı Darbe türü olay gerçekleşti.

bunun yanında ezelden beridir Alevi kardeşlerimiz ile bizi bölmeye alevi sünni çatışması çıkarmaya çalışyorlar.aramızda mezhebinden dolayı hiçbir sorunumuz olmayan aynı (HAZRETİ) ALLAH (CELLE CELALÜH),aynı PEYGAMBER (SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM),aynı KİTAP ve DİNE mensup olduğumuz kardeşlerimizle aramızı açmaya bizi bir birimize düşürmeye,kırdırmaya çalışıyorlar.

yine aynı şekilde yıllardır kürt kardeşlerimizle bizi düşman etmeye çalıştılar.iki taraftanda 30 yılda 40 bine yakın anne kuzusu,abi,kardeş,baba ve anne öldü. maddi zararımız ise müthiş bir rakam 300 milyar dolar.

evet onlar menfaatleri icabı bizi bölüyorlar,satın aldıkları bizden sandığımız o yüzden inandığımız provakatörlerle bizi kandırıyor. istedikleri gibi bize acılar yaşatıyorlar.

üzerimizde oynanan kirli ve kanlı işler anlatılmakla,yazılmakla bitmez.bu günde o kanlı oyunların yenilerini sergilemekteler.

2.Gezi Parkı olayının öncesi ve sonrasına dikkat ediniz!!!

şu günlerce konuştuğumuz Gezi parkı eylemlerinden önceki günler ve olanlar ülkemizde yaşanan bu kirli olayların devamı ve bu işlerin perde arkasını görmemiz çok önemli.işin gerçek yüzünü Fotoğrafın tamamına bakarsanız anlarsınız.

dikkat ediniz.

tam pkk çözüm sürecine giriyor,eylemleri durduruyor artık askerlerimiz şehit olmayacak derken. sanki birileri düğmeye başmışçasına ve hemde hemen arkasından bu ülkede terör bitemez diyor gibi DHKP-C bombalar atıyor.

hemen arkasından bizle Suriye’yi birbirine düşürmek isteyenlerin reyhanlıda patlayan bombaları sayısız can alıyor... (sınırlarımıza yanlışlıkla düşen bombalardan,kurşunlardan sözetmiyorum..kurulan gizli düzenekli ve bilinçli olarak patlatılan bombalardan söz ediyorum).belki o bombanın Suriye tarafından geldiğini düşünebilirsiniz.ama inanın ki her 2 tarafta yani Beşar esad ve Muhaliflerde bunu göze alamayacak durumdalar,başlarında yeteri kadar bela var...o bombanın altında başka şeyler var.

Ve Gezi olayları

8 ağaç için başlayan gösterilerde ne ağaçlar yakıldı,ne çamlar devrildi,halkın ve devletimizin malına zararlar verildi...youtubeye gezi parkı provakasyonları,googleye gezi veya taksim olaylarının perde arkası,iç yüzü yazın yazın izleyin,okuyun neler döndüğünü anlayacaksınız...

ya sonrası Lice,Yüksekova ve hatay olayları.ve yarın ne olacağı belli değil...

sizce bu seyir normalmi yoksa birileri düğmeyemi bastıda o Dış güçlerin kirli siyasetinin çarkları dönmeyemi başladı?

bizim milletimiz çoğunluğu sağduyusu ve sezgileri olan bir millettir neyin ne olduğunu,kimin kendisi hakkında hain planlar içerisinde olduğunu iyi bilir.ve İsrailin geçmişteki mavi maramara olayından dolayı bize ettiği tehdidi unutmuş değiliz

3-Ne Yapmalı?

bizim milletçe bu kirli çarkı durdurmamız gerekmezmi?Peki ne yapacağız?

Aklın yolu Birdir.yapılması gereken en önemli şey bilinçli olmaktır,
Düşmanın hilesine düşmemek ve onu etkisiz kılmak gerek.Dikkatli,uyanık olmalı düşmanımızın tuzağını görmeli ve ona düşmemeliyiz.Provakasyonlara kapılıp sokaklarda anarşi,çatışma ve karışıklık çıkarıp kendi devletimizle savaşmamalıyız,ülkemize zarar vermemeliyiz.

Dikkat ediniz onların en büyük hilesi bölmek - birbiriyle çatıştırmak - güçsüzleştirmek ve sonrada yönetmek yada yok etmektir.Suriyede,Mısırda,Fasta,Tunusta ve daha sayısız ülkede bunu yapmayı başardılar.

4- Gezi Parkı olaylarını CIA güdümündeki sırp Otpor Örgütü yönetti.

Evet belki hiç aklınıza gelmez,belkide hiç tahmin edemezsiniz öyle olduğunu hiç zannetmezsiniz. ama başta Gezi olayları olmak üzere yurdumuzda Provakasyona gelmiş vatandaşlarımızla yapılan eylemlerin hepsi amerikan gizli servisi CIA’in güdümündeki Otpor gibi dünyaya anarşi ve terör ihraç eden gizli kurumların,çetelerin işidir bununla ilgili araştırmacılar tarafından sayısız belge ve kanıt bulunmuştur.

Peki işin arka planında asıl ne var?kısaca İsrailin Ülkemizinde içinde bulunduğu Ortadoğu ülkelerine sahip olma isteği vardır.Bu iğrenç planı içine işledikleri Bölüp yönettikleri Amerika ve diğer devletlerle yapmaya çalışıyorlar.adına BOP diyorlar yani Büyük Orta Doğu Projesi.halbuki onun asıl adı Büyük israil Devleti Projesidir!.

5.Arap Baharının Esintileri

işte bu yüzden özellikle Tunusta,Fasta,Mısırda,Cezayirde,Libyada v.s ARAP BAHARI,TURUNCU DEVRİM denen bir karışıklık çıkardılar.kendilerine hizmet etmeyen Ülke Yöneticilerini birer birer yok ettiler.bu ülkelerin içinde bir istisna oldu, Mısırın başına geçen kişi (Muhammed Mursi) kendilerine hizmet etmediği için ele geçirdikleri Mısır Ordusunun komutanları ile Darbe yaptılar ve yönetime el koydular.

Mısır Darbesinin arkasında Amerika ve İsrailin olduğu hakkında sizinde bildiğiniz gibi söylenecek çok söz var.

Darbeden sonra çoğunluğu müslüman olan ülkenin başına Adli Mansur adında bir hristiyan geçti. Darbenin ilk yapıldığında Obama çıktı dediki “yapılan darbeye üzülmüyorum” dedi.neden durduk yerde böyle bir açıklama yaptı ? O bunu söylemekle darbeyi meşru gördüğünü ve desteklediğini dolaylı yönden söylemeye çalışıyordu..sonra Amerika Mısır ordusuna 4 tane F-16 savaş uçağı hediye edeceğini açıkladı acaba neden?çünkü oranın Suriye gibi olmasını istiyor...uçakları vermeyi şu anda ertelemiş olabilir ama buna kanmayın.

Bununla bir kere amerika Mısırın Darbeci Ordusunu desteklediğini ve kimsenin onlara karışmaması gerektiğini Dünyaya duyurmuş Mısırdakilerinde gözünü bir kere korkutmuş oldu.uçakları vermekten vazgeçmelerinin bir sebebi de Dünya kamu oyundan gelen tepkiler olabilir.

Ölen kardeşlerimiz için HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH’DEN af,bağışlama ve mağfiret diliyor PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’İN onlara şefaat etmesini temenni ediyoruz.

6. Dünyada akan kandan beslenenler

Ama amerika dünyada akan kanı arttırmaktan vazgeçmiş değil.dikkat ediniz yeni gelişmelere göre sözde Arap -Baharı- yaşanılan Suriyede çatışan taraflardan Muhalifleri amerika, halkını öldüren Beşar’ıda Rusya destekleme kararı aldı!!!

7. Bizi Bölemeyecekler

evet bu dünyada karışıklığın müsebbibi olanlardan belki zayıfız ama korkmuyoruz,bizi bölemeyecek,çatıştıramayacak,güçsüzleştirip,ezip geçemeyecekler İnşaALLAH.çünkü en büyük temennimizdir RABBİMİZ HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH onlardan kuvvetlidir ve bizi onlardan koruyacaktır.HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH’E güvenmeli vede en büyük gücü ve karşı konulamayacak,rakip dahi olunamayacak gücü harekete geçiren şeyi yani DUAYI dilimizden düşürmemeliyiz!


yanlız bunların yanında HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH bizden çalışmada beklemektedir.

“Kendini hiç ölmeyecek zanneden kişinin çalışması gibi (dünya için) çalış, yarın öleceğini zanneden kişinin korkması gibi (günahlardan) kork." (Münavi. Feyzü’l-Kadir, II/12; Kenzü’l-Ummal, III/40, hn: 5379)

Rasûl-ü Ekrem Efendimiz’in (sallallahu aleyhi ve sellem) mübarek sözlerinde, “müslim’i” elinden ve dilinden emin olunan insandır” şeklinde tarif ediliyor.

bizler vatanımız,milletimiz,ailemiz ve kendimiz için hayırlı faliyetlerde bulunmalıyız zarar verici isyan faaliyetlerinde değil.ve aynı zamanda hiçbirşeyi umursamayarak Vatanı ve milleti üzerinde dönen olayları hiç görmeyerek bilgisizliği ile ülkesine zarar vermekten vazgeçmeli bilinçli bir vatandaş olmalıyız..o eylemlere katılan kardeşlerimizi uyararak yaptıklarının kimin oyunu ve çıkarı olduğunu bir iyice anlatmalı düşündürmeliyiz.onlarda dış güçlerin oyununa gelerek kendi Devletleri ile savaşmaktan vazgeçmelidirler.

8. Gezi olayları hiç masum değil

O Gezi eylemlerine masum vatandaşlarımızda katıldı ama o olaylar hiçte sanıldığı kadar masum değildir,aksine çok tehlikelidir.terör örgütü DHKP-C’nin o olaylara katılan gençler içerisinden militan seçtiğini,yurdumuzda çıkan karışıklkarda 140 milyar tl’lik devlet malına zarar verildiğini,masum vatandaşların arabalarının yakıldığını ve daha nice Türkiyeye ve insanına kin dolu şeylerin yapıldığını,provakasyonları göremeyecek kadar kör olmaya hakkımız yok.evet bazıları bunları kabul etmeyeceklerdir onlar bu provakasyonların en başında olan zihniyetin temsilcileridir,destekçileridir

evet dediğimiz gibi bu provakasyonlara katılan kardeşlerimiz içerisinde bu şeylerin farkında olmayanlar da var birde “benim istediğim olsunda isterse Türkiyenin tamamı yansın diyenlerde”..bizim sözümüz Vatanını Milletini sevenlere ve daha önemlisi - zarar vermek istemeyenlere !-.o olaylara destek vermekten vazgeçmelidirler.bu şeyleri bilerek yapanların hepsi HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH katında sorumludurlar.çünkü HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH yapılması gereken herşeyi HAZRETİ İSLAM’DA bildirmiştir.

eğer hükümeti beğenmiyorsanız onu sandıkta değiştirmelisiniz,değiştiremiyorsanızda Halkın çoğunluğunun seçtiği hükümete saygı duymalı,kanuna ve Demokrasiye aykırı işler yaparak Milletinize,Vatanınıza,ailenize ve size zarar vermek isteyenlerin istediklerini provakasyona gelerek yapmamalısınız.HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN istediklerini yapmalısınız.

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym

Ey imân edenler! Allah Teâlâ'ya itaat ediniz ve Peygamber'e de ve sizden olan emir sahiplerine (Devlet yöneticilerine)de itaatte bulununuz. Sonra birşey hakkında ihtilâfa düşerseniz, eğer siz Allah Teâlâ'ya ve ahiret gününe inanır kimseler iseniz onu Allah Teâlâ'ya ve Peygamberine arzediniz. O hem bir hayırdır, ve hem de netice itibariyle daha güzeldir.

4.Sure NİSA - 59


 

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ekim 2005
Mesajlar
1,005
Reaction score
7
Hangi partiye oy verirsek daha vatansever sayılacağımızı da yazsaydın keşke.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst