Çok katlı bir binanın üst katında oturuyorum. Yeni projem için çalışırken sıkıldığımı farkettim
Biraz hava almak için camı açtım. o sırada da yukardan 15, bilemedin 20 tane karga uçuyordu. Önemli olan bu sayı değil, önemli olan içlerinden 3 tanesi idi.
Ne olduğunu anlayamadan yukardan siyah renkli birşey birden üzerime doğru geldi. Allahtan yan cama çarptı ve aşağı düştü. Hemen arkasından da iki tane daha karganın hızlı bir şekilde geldiğini farkettim. Belki de refleksdi, hemen camı kapadım, o iki karga da cama çarptı ve aşağı düştü.
Çok tırstım.
kalbim küt küt attı.
Artık bu bir tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama işin ilginç tarafı da sanki kafama doğru gelmeleriydi. Eğer beni hedefleselerdi neler olabilirdi acaba ? Düşüncesi bile kötü.
Hep filmlere konu olmuştur ya. Kargalar insanlara saldırı vs...
Kargalar insanlara neden saldırır ?
Ne olduğunu anlayamadan yukardan siyah renkli birşey birden üzerime doğru geldi. Allahtan yan cama çarptı ve aşağı düştü. Hemen arkasından da iki tane daha karganın hızlı bir şekilde geldiğini farkettim. Belki de refleksdi, hemen camı kapadım, o iki karga da cama çarptı ve aşağı düştü.
Çok tırstım.
Artık bu bir tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama işin ilginç tarafı da sanki kafama doğru gelmeleriydi. Eğer beni hedefleselerdi neler olabilirdi acaba ? Düşüncesi bile kötü.
Hep filmlere konu olmuştur ya. Kargalar insanlara saldırı vs...
Kargalar insanlara neden saldırır ?