karatma değilde sitenize giriş introsu koyabilirsiniz. 25-30 saniye görülcek şekilde.
ben bloguma öyle bir şey yaptım hem ziyaretçi kaybı da olmaz.
ben bloguma öyle bir şey yaptım hem ziyaretçi kaybı da olmaz.
dotnet : verdiğin linki kontrol edermisin.
tr.st : intro şeklinde gösterebileceğimiz halde kodu verirsen sanırım herkezin işine yarayacaktır. teşekkürler.
Arkadaşlar Korkmayın 1 günde siteniz batmaz veya cok paralar kaybetmessiniz.
Neyse siz bilirsiniz
harbi yaaa bende hayretle okuyorum milleti valla...sanki herkesin sitesine günde 30 bin tekil geliyo vs...nolacak bir gün kapatsanız diicemde zaten böyle bir konudaki hasasslık ortada oldugu için buna herhangi bir iknada sonuçsuz kalır...bunu yapmanız için daha ne olabilirki...
+ olarak çokta kasıyosanız meta refresh koyarsınız sayfaya olur biter yani...
tabi birde bu durumun ne kadar işe yarayacığını tarttışmak bile abesle iştikal...ne biliyim kelime bile bulamıyorum...yani bir insan böyle bir konuya tepki verirken nasıl bu kadar düşünebilir oda anlaşılabilir bir durum değil tabi..isteyen istediğini yapsın 2 sitem var ikisinide kapıycam ben
dotnet : verdiğin linki kontrol edermisin.
tr.st : intro şeklinde gösterebileceğimiz halde kodu verirsen sanırım herkezin işine yarayacaktır. teşekkürler.
Bazı arkadaşlar görmedik demişler internette aşağıdaki linki bir kontrol ederseniz.durumun ne kadar vahim olduğunu gözünüzle görün..