İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kategori isteği

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Forumlarda bulunan kategoriler artık zamanın ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde değil. Yeni kategoriler kesinlikle eklenmeli aksi taktirde iyinet hep ikinci planda kalacak bir forum olmak zorunda. Bir webmaster forumunda kesinlikle olması gereken bir kaç kategori olarak sizlere şunları önerebilirim ;

• Sitemap / RSS / Atom => Herhangi birisi artık arama motorları tarafından gerekli görülmekte.
  • Robots.txt => Arama motorları ve harici diğer botlar tarafından ziyaret edilen ilk dosya. Düzgün yapılandırma şart.
  • W3C Validasyon => Kesinlikle ayrı bir kategoriyi hak eden bir konu.

Ben bu konular hakkında bilgi sahibi olduğum için sadece bunları yazdım ama sadece bunlarla bitecek gibi değil. Diğer arkadaşlarında eminim farklı kategori istekleri olacaktır.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Kesinlikle haklısın. Bu konu ben açmayı planlıyordum ama herneyse :)

Google bölümün Biraz daha genişletilmesi ve konuların birbirinden ayrılması gerekli.

Örnek olarak; Pagerank Bölümü eklenmeli -ki çok rabet gören bir bölüm olacaktır. Şuan "Google Haberler ve Pagerank Güncellemeleri" nde yer aldığı için bir çok arkadaşımız sorularını yazıp yazmamakta teredütlü oluyorlar.(Yeni gelenler özellikle)

"İyinet Arşiv"
Bölümün tekrardan elden geçirilip konulaeın bir birinden ayrılması için alt başlık fonksiyonun kullanılması gereklidir. Alt başlıklara şöyle örnek verebilirim.
1- Videolu (Görsel) Anlatımlar
2- E-Booklar
3-....

hemen çıkmam gerektiğinden devamını daha sonra yazacağım.

X

Xman

Misafir
Bana göre de en alttaki doğum günleri ve iyinet il temsicilikleri gibi bir çok başlığın kaldırılması lazım, adminimiz yetki verirse bu işleri düzenlemeye talibim :)

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Keşke şiirler ve aşk bölümü açabilsek diyeceğim ama, neyse ki blog imdadımıza yetişiyor bu konuda. :D

T

trgy

Misafir
Dediğiniz gibi eklenecek kategoriler oldukça fazla ve silinecek kategoriler de var.

5'i ya da 6'sı gibi yepyeni kategoriler eklenecek ve işlevselliğini yitirmiş kategoriler kaldırılacak.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
güzel isteklerde bulunmuşsunuz arkadaşlar,benimde aklımdaydı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.