İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Öneri Kategori Moderatörleri Alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Forumda moderatölerin hepsinin işinde gücünde insanlar oldukları için haliyle her şeye yetişemiyorlar.Kategori moderatörleri alımı yapılarak genel moderatörlerin yetişemediklerine yetişirler bu sayede forum çok iyi olur sıkıntı yaşanmaz :alkış:
Siz ne düşünüyorsunuz peki bu konuda?:hmmm:

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Şöyle söyliyeyim burası frmtr.com değilki kategöri moderatörü olsun.
Burası webmaster forumu düşünebiliyormusunuz;
Elektronik Ticaret bölümünün modu Domain bölümünün modu uygun olmaz.Webmaster forumunda en iyisi genel mod uygun bence kategöri modu olmaz düşüncemde.
Saygılarımla.
Not:Forum eğlence yeri olsaydı kategöri mod mutlaka olması lazım. Fakat webmster forumu ticaret ve yardımlaşma olduğu için kategöri modu olmaz diye düşünüyorum.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben webmaster forumlarında da kategori moderatörü olabilir diye düşünüyorum ki İyinet'te kategori mod. olan bir kişiyi zaten daha önceleri görmüştüm.

T

themaniac

Misafir
Valla ben Elektronik Ticaret bolumu icin zamanimi harcayabilecegimi soyledim ama olumlu cevap alamadim. boyle birsey dusunmuyorlar sanirim.
Ama olsaydi kotu olurmuydu? bence olmazdi.

Misal Paypal bolumunde konu acmak icin 200mesaj yada en az 3aylik uye olman lazim. ben orada konu acmadan once bunu bilmiyordum. Ama bu sartlara haiz olmasanda konu acabiliosun. adminlerin bunu kapatmalari lazim. ben onlarca sikayet yollamama ragmen kapatilmayan konular var. bu baglamda da kategori mod'u iyi olurdu, cunku daha az alanda her acilan konuyu inceler bakar yani

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Admin Loi konuya bakıyordu ama yönetim ne düşünür bilemem,bekleyip görelim :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Ne gerek var mod kalabalığına. Böyle iyiyiz :)

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Arkadaşlar, aktif olacaktır böyle birşey yakında. Bu konu altından bilgilendiriyim sizi, bu konuda sıkıntı olupta konu açan olursa bu postu gösterirsiniz.

Bekleyelim biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.