İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Katil Bebek Chucky Oyun Olarak Dönüyor!

knightx

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Eylül 2010
Mesajlar
458
Reaction score
1
Herkesin bildiği ve korkular içinde izlediği katil bebek Chucky‘den çok korkuyorsanız kötü bir haberimiz var.Katil bebek Chucky oyun olarak piyasayı kana bulmaya geliyor.Oyunun yapımcılığını TikGames,Yayıncılığını ise Universal yapacak.Oyun için geliştirici firma yetkilileri”Yapımı sinemadan oyun dünyasına aktaracakları için çok sevinçli olduklarını ve oyunun çok kanlı bir okadarda eğlenceli olacağını“söyledi.

Chucky.jpg


Chucky oyunu için şuan fazla detay olmasada oyunun PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirileceği biliniyor.Oyun çıkış tarihi ise 2011 son çeyreği olarak gösteriliyor.Önümüzdeki günlerde detaylar görseller yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:Teknotime.net
 

Troypc

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2010
Mesajlar
849
Reaction score
7
Konum
Ankara
Site teması güzel DelicateNews gerçekten iyi ve kaliteli bir tema fakat bence kırmızı kurdelelisi daha hoş duruyor. Bu manşeti de tartışmak lazım. Çok değişik bir manşet yapısı var.
 

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mayıs 2008
Mesajlar
941
Reaction score
45
Heyy gidi Chucky, korku filmlerinin efsanesidir :)

Oyununu da büyük bir merakla bekliyoruz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst