İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kayıt Defteri Temizleme Aracı

inforesim

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Haziran 2010
Mesajlar
170
Reaction score
5
Kayıt Defteri Temizleme Aracı
winsecret.png



Windows kullanıcıları için geliştirilmiş bir sistem kayıt defteri temizleme aracı olan TweakNow WinSecret, Windows ayarlarınız da dahil olmak üzere tüm işlemleriniz için gerekli kayıtları tutan defterdeki hatalı veya eski kayıtları temizleyerek sisteminizi daha hızlı çalıştırmanıza olanak tanır. Kullanıcıların kayıt dosyalarını kendi değiştirmemeleri bilgisayarlarının düzgün çalışması oldukça önemlidir. Bu yüzden TweakNow sunduğu ücretsiz kayıt defteri düzenleme aracı ile Windows kayıt defterini düzenleyerek sisteminizi hızlandırabilir.

TweakNow WinSecret, Windows XP, Vista ve 7 işletim sistemleri için geliştirilmiş bir kayıt defteri düzenleme ve temizleme aracıdır.

indir.png


Download / İndir ; winsecret309_exe - Roosle
 

freko

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
14
Reaction score
0
Mesajınız için teşekkürler. Kayıt temizleme progrmalarının çoğu yaptığı işi büyük bir şey yapıyor gibi gösteren küçük programlar. Gerekli bir araç ama bu işi iyi yapan program bulmak zor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst