İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KAYIT OLAN HERKES KAZANACAK

facevideo

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2012
Mesajlar
101
Reaction score
0
World Prelaunch Sistemi?​

Network Marketing Sistemidir. Sistemin diğer sistemlere göre bazı büyük farklılıkları bulunuyor. Burada sistem henüz aktif edilmedi. World Prelaunch şuan için üye olan herkesden ücretsiz bir şekilde sisteme dahil etmektedir. 18 Mart 2013 tarihinde aktif olacaktır. Ve bu tarihten sonra üye olan herkesden sistem ücret karşılığında dahil olabilecekler. Burada size tavsiyem ücretsiz üyeliği kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. World Prelaunch sistemi bir MLM (Multi-Level Marketing) sistemidir. Çok Katlı Pazarlama yöntemi anlamına gelir. Bu sistemde Network Marketing sisteminin altında olan bir sistemdir ve para kazanacağınız kademelerin çok olması anlamına gelir.

World Prelaunch Sisteminin Network Marketinglerden Farkı Nedir?​

World Prelaunch en büyük farkı ise ücretsiz olmasıdır. Yani 18 Mart 2013 ' e kadar ücretsiz bir şekilde kaydınızı yaparsanız bu sistemden faydalanabiliyorsunuz. Diğer en büyük farkı ise Network Marketing sistemlerinin bir çoğunun en büyük dezavantajı olan durumun bu sistemde yaşanmamasıdır. ÜYE BULMA sorunudur. Bir Çok Network Marketing sistemi ile çalıştığımız zaman üye dahil etmediğimiz zaman herhangi bir kazancımız olmaz. Burada ise üyeliğinizi gerçekleştirdiğiniz andan itibaren altınıza üyeler eklemektedir.
Yanlış duymadınız Doğru duydunuz Sistem sizin Altınıza Üyeleri Eklemektedir


Detaylı olarak incelemeniz için linke tıklayınız.

ARKDAŞLAR BU SİSTEMİ KAÇIRMAYIN VE KAYIT YAPIN 18 MART 2013 TARİHİNİ BEKLEMENİZ SİZLERİN MENFAATİNE OLACAKTIR....???
 

facevideo

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2012
Mesajlar
101
Reaction score
0
Burada Kayıp Edeceğiniz Hiçbir şey Yok Kayıt Yapan Herkes Kazanacak ????????
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst