İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazanç Efendisi - Yeni Sermayesiz CPA Yöntemi Kazanç Efendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsiSehirli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla hacılar bende oksijene bulaştım :) öle meraktan dolayı ama ücreti ben vermedim bi arkadaş saolsun o ödedi 150 lira. bana link dağıt dedi dağıtmadığım face adresi dağıtmadığım ilan kalmadı. 1 haftada ne yalan söleyeyim 2 üye geldi. 1i üye oldu ama benim alt haneme değil de arkadaşınkine yazıldı diğer gelen de üye oldu sadece ama karşılığında para ödemediği için haneye yazılmadı :) zor bi iş açıkçası bu çok sabır gerektiriyo. sırf onun için blog bile açtım yok yani :D ama ben sabırlıyım başarırım diyosan ve ileride caymıycaksan alt üye yaptım kazandım yan gelip yatayım üyelerim bana para bıraksın demezsen adam gibi sponsorluk yaparsan üyene yol gösterirsen ekip çalışması yaparsan kazanmamak mümkün değil. sadece bu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5