İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazanç Garantili Risksiz İngilizce Siteler Tekrar Satışta Stok: 24

freak7

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Daha önce satışını yaptığım garantili site paketlerine bir süre ara vermiştim. Ama sınırlı sayıda bu satışı tekrar yapacağım. Ciddi bir nakit sıkıntım var bunu aşacak kadar satacağım sadece. Stok: 24 şu an için

Kaybedecek hiçbirşeyiniz yok tamamen kazanç garantili satıyorum 500 tl yatırım yapıyorsunuz ve tamamen risksiz bir yatırım olacak.

Detaylar burada:

Sizin için açacağım niche yabancı dilde sitelerle yüksek Adsense kazaçları elde etmeniz mümkün.

Resimde daha önce Adsense'den aldığım ödemeleri görebilirsiniz.

http://i.imgur.com/S0xCxe0.png

Herşeyi net bir şekilde ortaya koymak için adım adım olarak siteleri satın almanız durumunda gerçekleştireceklerimizi anlatıyorum.

1- Bir adet site ücreti olan 500 TL'yi banka havalesi ya da Paypal ile bana gönderiyorsunuz. Bu paranın tamamı için iade şansınız bulunuyor.

2- Ödeme sonrasında 30'dan fazla sektörde ve Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerinden birini beraber seçerek siteye başlıyoruz.

3- Size boşta domain bulup tavsiye ediyorum. Domaini tercih ettiğiniz firmadan kayıt ediyorsunuz.

4- Host hesabı öneriyorum ama almanız gerekmiyor. Mevcut host hesabınız varsa bununla devam edebilirsiniz. Siteyi buraya ekleyip hızlı bir wp kurulumu yapıp bana wp admin ve ftp bilgilerini gönderiyorsunuz.

5- Tüm kurulumu en fazla 24 saat içinde yapıp size siteyi yönetmeniz için gerekli bilgilerle dönüş yapıyorum.

6- Bu aşamadan sonra yapmanız gereken yanlızca günde 5 dakikanızı ayırıp site ile ilgilenmek oluyor. Bunu yapmanız için herhangi bir dil bilmenize gerek yok, anlattığım şekilde basit bir biçimde site ile ilgileniyorsunuz.

7- Garanti kısmını net bir şekilde ifade edeyim. Site için ödediğiniz 500 TL miktarı siteyi aldıktan sonra 3 ay içinde kazanacağınızı garanti ediyorum. Tabi bu iade söylediğim gibi 3 ay boyunca günde 5 dakikanızı siteye ayırmanız şartıyla gerçekleştirilecek.

500 TL'den daha az kazanırsanız aradaki farkı ödeyeceğim geri 3 ay sonunda. Ve site de sizde kalacak.

8- Tamamen risksiz bir teklif bütçesi olanların değerlendirmesini öneririm. Bir uyarı da yapayım olası bir Google Adsense hesabınız banlanması durumunda sorumluluk alamıyorum. Ben hiç yaşamadım bu siteler yüzünden hesabım banlanmadı. Fakat bu riski almanız gerekiyor. Ben sadece site için ödediğiniz miktarı geri ödeyebilirim.

Bu teklifle ilgilenmeyenler ya da bütçesi yetmeyenler sadece bot paketlerini tercih edebilir.

150 TL'ye sadece google images botunu satıyorum, sınırsız domainde kullanabiliyorsunuz botu.

Ödeme yöntemleri: İşbank, Garanti Bankası, Ing Bank, Teb, Ziraat, Enpara ve Paypal. Kesinlikle ödeme önce alınır site daha sonrasında kurulur.

İletişim için isterseniz skype'den ulaşabilirsiniz. [email protected]

Herkese hayırlı kazançlar.

avk29

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba

Site satışınız devam etmektemidir?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5