bendede aksine hit yukseldi kazanc düştü buna bağlı olarak tıklamalarda azaldı daha onceden 350 tıklama oluyordu benim aklıma gelen acaba turkce sitelerde cıkan yabancı reklam tıklamalarını google saymıyormu acaba boyle bişi yapabilirmi sizce google
ben de bu olayı gozlemledim. Yabancı reklamlarda bi sorun var.
bence genel bir düşüş yok google hesaplara ayarlama yapıyor. Benim
94.128 4.054 2,09% US$ 0,09 US$ 18,43
ben çare bulamadım, adam gibi sponsorda bulamadım. ecpm 0,40lardan 0,04 e düştü bir günde birdaha da düzelmedi.
aynen büyük düşüş var. inşallah en kısa sürede düzelir. troy seninkini
gördüm halime şükrediyorum. bendede aynı tıklama oranı var ama seninkinden yüksek.
az once bakıma girdi adsen inşallah bakım sonrası duzelir
Google bugunlerde cok kasıyo bunlara hazırlıklı olun banlanmalar olabildigince arttı. adwords hesapları eskisi gibicalısmıyo adsense kazancları dustu. kimse adsense kazancına guvenipte borclanmasın derim allah yardımcınız olsun 1 ayda 3 ban yedim daha adsense kulanmıcam. herzamanki alısılmıs abd oyunu bu yemliyolar sonrada banlıyolar yok reklam verene geri ödeyeceklermiş parayı. hepsi bi oyundan ibaret. bunlar sahsi fikrim kimseyi yanıltmıs olmayayım.
aynı pcden baglanmadım aynı Ip dende baglanmadım hesaplarda hepsi farklı isim ve soyisim oldugu halde banlandım. belki birieri siteme girip arka arkaya tıklama yapmısta olabilir. ama su varki gercekten adsense eskisi gibi degil bu son aylarda.aynı pc'den hesaplara bağlanırsan 1 ayda 5 defa da ban yersin...