İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazançların dibe vuruşu - 1 blokta 5 aynı reklam

annudora

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Reaction score
3
Konum
@nkara
Sizlerdede varmı bilmiyorum ama şu günlerde bazı kanallarda 5 click = 0.01 aldığımı görüp hayret ediyorum. En çok hit alan sitelerimden birine gireyim dedim ve kontrol ettim ne göreyim 5 tane farklı URL lere süslenmiş ama SAĞ TIK - ADRES kısmına bakınca ceplere-bedava.com diye bir URL.

Filtrele filtrele başedemedim - baktım kazançlar dibe vurdu filtreyi temizledim ama yine de sonuç yok. 1000 tık = 5 dolar civarı - sitelerdede pek genel hizmeti çıkmazken üstelik.

Adsense yenilikler yapıyor Reklam hazırlama sayfaları - reklamlarda NEXT veya MORE eklemeleri - ama sanırım bu cep cilere yada 1 koyup 10 kazananlara dokunacağı yok.

Aşağıdaki resimdeki 160-600 bloktaki 5 reklamda aynı URL sadece görünen adresler farklı. ayıptan anlamıyor bu varlıklar.
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
Bende bazen 8 tıka 0.10 alabiliyorken bazende 1 tıka 0.77 alıyorum.İstersen sana filtre listemi göndereyim ama sana önerim çok kazandıran kelimelerden oluşan siteler yap..
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
ya evet bendede öyle...siteye çok bel bağlamıyorum ben ama geçen baktığımda 16 tıka 1 küsür vermiş dün baktım görüntülenen 80 küsür tıklama 2 ve 1.15 vermiş :) ilginç valla o yüksek vereni yakalasam site açıcam ona :p
 

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2005
Mesajlar
1,607
Reaction score
1
Konum
Neverland
venom : ) açana da bişey olmuyor merak etmeyin. ters orantı var çünkü. yani az veren reklamın çıktığı sitede hit ve dolayısıyla tık oluyo çok veren reklamın çıktığı sitede hit ve tık az oluyo. ikisi de aynı kapıya çıkıyo yani.

gördüğümü engelliyorum ben de. yapılacak başka şey yok. ama buna da el atılması iyi olur gerçekten. reklamvereni koruyosan reklam yayınlayanı da o kadar koruman gerekir.
 

HiTCRAFT

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2007
Mesajlar
37
Reaction score
0
Konum
Nereye
Bu bedava cepcilerden çok çektim bende..
Kazanç inanılmaz dibe burdu..
İlginç olan; sen ne kadar engellersen engelle sonu gelmiyor reklamların.
Bende pes ettim. Artık içerik değiştirdim. Siteyi gözden çıkardım.
 

RauL

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2007
Mesajlar
161
Reaction score
2
12 k siteden para kazanamaz hale geldim.
resmen iştah bırakmıyorlar adamda.
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
ücretler çok düştü 5 tıka 0,10 alıyorum hep ya 0,01 yada 0,03 geliyo daha yükseği yok..
 

sarıxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
45
Reaction score
0
ben normalde iyi alırdım bugun para gelmemeiş bea bugun dibe vurduk:( ama düzelir inş.
 

tnrsnr

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2007
Mesajlar
94
Reaction score
0
Google nda gidişatı belli oluyor yavas yavas.
Okadar süper insanlar çalıştırıyolar söylenenlere göre ama reklamalrda bir URL kontrolu yaptıramıyolar ya patırmak ıstemıyolar yada yapmak akıllarına gelmıyor. Fırsat bu fırsat dıyenler rasgele url ler gırıyo resımdede oldugu gıbı sankı 5 reklamda bırbırınden farklı ama hepsı aynı sıte. Google neden bişey desınkı bı onlem alsınkı reklam yayınlayan az kazansın, reklam verenlerden google cok kazansın :) dünyanın en zekileri çalışsa ne olur. kendi kendini bitiriyo. Google Sistem olarak gerçekten iyi bir sistemdi yaptığı calışmalarla ama bu ozellıgı artık kaybedıyo. İş tamamen parasala döküldü.
Örnek.

Okadar webmaster iyi bir site hazırlamak yok kodlama hatası olmasın diye en ufak noktaları bıle elden gecirsin. Sitesi hem kod hem hem goruntu ve hem işlevlik bakımından cok cok ıyı olsun dıye cok cok ugrassın, ney için googlede arama yapıcak kısı sıtesıne gırsın dıye :) ama google bunuda dusunmus dıyorkı webmasterlar sızı yormıcaz artık yazık gozlerınıze biz sizin yerınıze kazanıcaz dıyor. Ne yapıyor ver $ ları sıten aramada 1 yada 2. cıksın diyor. Çıkan sıteler ıse gozu kapalı en acemı webmasterın bıle daha ıyısını yapabılecegı sıteler.

Başka bır ornek.
aramalarda altta cıkan benzer kelimeler.

sözde bize yardımcı oluyor. :)
o kelimelerin %90 nına gore kesın adwors reklamı vardır. yanı maksat reklamlara tıklatmak.

bakalım daha neler çıkıcak.

ben bı webmaster degilim sadece gorduklerımı yorumladım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst