İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazandıran Cep Telefonu Tarifesi " Kazantel" Başlıyor

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mart 2009
Mesajlar
178
Reaction score
1
Konum
Sakarya
Arkadaşlar sizlere yepyeni bir telefon tarifesinden kısaca bahsedeceğim. Üye olmak veya olmamak sizin insiyatifinizde...

ÇOK YAKINDA KULLANIMA AÇILACAK OLAN BU SÜPER TARİFE TAMAMEN ÜCRETSİZ.

DAVETİYE İLE ÜYELİK ALIYORUZ. PM YOLUYLA DAVETİYE TALEBİNDE BULUNABİLİR, akbalix @ akbalix.com MSN ADRESİNİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.​

İşte başlıklar...

1. Kazantel'e davet edeceğim arkadaşımlarımdan ne kadar kazanacağım?
Kazantel' e davet edeceğiniz her arkadaşınızdan kullanacağı Kazantel tarifesine bağlı olarak 50 Krş ila 5 TL aralığında aylık düzenli kazanç sağlarsınız.

2. Kazantel kazançlarımı nasıl alacağım?
Kazantel kazançlarınız 50 TL sınırına ulaştığında otomatik olarak ödeme listesine alınır ve takip eden ayın ikinci haftasında banka hesabınıza yatırılır.

Sistem ödemeleri şu şekilde olacaktır. Ocak ayı sonunda anlaşmalı operatörü sizin grubunuzdan kullanan kişi sayısına göre Ocak ayı kazançlarınız hesaplanır. Şubat ayı içinde Ocak ayı kazançlarınızdan ödenen faturalara bağlı olarak kesinleşen kazançlarınız hesabınıza yansıtılır. Hesabınızda kesinleşen kazanç tutarı 50 TL’yi geçtiğinde profil bilgilerinizde tanımladığınız ödeme hesap bilgilerine ödemeniz yapılmak üzere işlem başlatılır. Tanımladığınız hesap numarasına Mart ayının sonunda otomatik olarak eft ile yatırılır. Bu işlem sırası aylık olarak düzenli şekilde devam eder.

3. Ödeme sınırı altında olan kazançlarımızı transfer edebilir miyiz?
Evet. İlgili üyelerin de onaylaması sonrası ödemeleri tek bir üye hesabında toplamanız mümkündür. Bu şekilde aile üyelerinizin yarattıkları her bir grubun ödemesini tek bir hesapta toplayabileceğiniz gibi, arkadaş grubu olarak da her bir ay ödemenin bir arkadaşınızda toplanmasını da sağlayabileceksiniz.

4. Arkadaşlarımız ile topluca Kazantel'e geçiş yapacağız. Havuz ödeme hesabı oluşturabilir miyiz?
Evet. Tüm arkadaşlarınızın kazançlarını tek bir arkadaşınızın hesabında toplayabilir ve grubunuza kazançlarınızı kendi aranızda dağıtabilirsiniz. Örnek olarak 12 kişilik bir arkadaş grubu olarak Kazantel' e üye oldunuz ve grubunuzun aylık kazancı 1.200 TL’ye ulaştı. Bu durumda tüm grubun ödemelerini tek kişi üzerinde toplayıp ödemeyi o kişi üzerinden alabilir ve kendi aranızda paylaşabilirsiniz. Her ay bir grup üyenize bu ödemeyi verebilirsiniz.

5. Tüm aile Kazantel' e geçiş yapmak istiyoruz. Ancak annem internet kullanmasını bilmiyor. Ne yapacağız?
Bu durumda annenize kendi e-posta adresinizden davet gönderip üyeliğini kendiniz oluşturabilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki Kazantel tarifesine geçiş anında ilgili operatöre anneniz, işlemlerini kendisinin gerçekleştirmesi gerekecektir.

6. Kazantel tarifeleri hangi operatör üzerinden hizmet verecektir?
Kazantel, üyelerine en uygun tarifeleri ve en yüksek ödeme garantisini verecek olan operatörle anlaşacaktır. Bu kapsamda üye sayımızın 100 bini geçmesini müteakip pazarlıklar başlatılacaktır.

7. Kazantel' e neden üye olmalıyım?
Çünkü şu an yapmış olduğunuz görüşmelerden bir kazanç sağlayamamaktasınız. Halbuki Kazantel üyesi olduğunuzda grubunuzla birlikte hem daha uygun fiyatlarla konuşacak hem de düzenli bir ödeme alma şansına sahip olacaksınız.

8. Kazantel'de ileride farklı bir numara kullanabilir miyim?
Evet. Kazantel üyelik cep telefonu numaranızı dilediğiniz zaman Kazantel tarifesindeki bir başka cep telefonu numaranız ile değiştirebilirsiniz.

9. İki hat kullanıyorum. İkisiyle de üye olabilir miyim?
Olabilirsiniz. Bu durumda bir hattınız sponsor hesap "davet eden" diğer hattınız ise grup üyesi "davet edilen" olarak iki farklı hesaptan Kazantel üyeliği açmanız gerekecektir. Bu üyelikleri aynı e-posta adresi ile açabilirsiniz. Bu üyeliklerin kazançlarını aynı banka hesabına isteyebilirsiniz.

10. T.C. vatandaşı değilim. Kazantel üyesi olup, kazanabilir miyim?
Kazantel’e üye olmak ve kazanç sağlayabilmeniz için gereken en önemli özellik geçerli bir cep numarasına sahip olmanızdır. Bunun dışında ödemeler için banka hesap numarası beyan edebildiğiniz müddetçe üye olmanıza bir engel yoktur.

11. Kazantel' e geçiş yapmam durumunda numaramda bir değişiklik olacak mı?
Hayır. Gene aynı numaranız ile konuşmaya devam edeceksiniz. Kazantel ile sadece hizmet aldığınız operatör değişebilir.

12. Kazantel üyeliği için bir ücret var mıdır?
Kazantel hizmeti tamamen ücretsizdir ve her zaman da ücretsiz olarak kalacaktır. Kazantel hizmet masraflarını operatörlerden sağlamaktadır.

13. Kazantel tarifeleri nasıl olacak?
Kontörlü ve faturalı olmak üzere iki farklı tarife tipi söz konusu olacaktır. Her iki tarifenin de kendi içerisinde alt dalları olacaktır. Bunun detayları ise operatöslerle yapılacak pazarlıkların neticesinde oluşacaktır.

14. Kazantel.com sitesine üye oldum. Ancak tarife hizmetinden yararlanmıyorum. Gene de alt grubumdan kazanabilecek miyim?
Hayır. Kazantel üyeliğinizden kazanabilmeniz için öncelikli şart sizin de hizmetimizden faydalanmanızdır. Kendiniz için istemediğiniz bir ürünü, arkadaşlarınıza da önermeniz etik değildir.

15. Kazantel tarifesine geçtim ancak ayrılmak istiyorum. Mümkün müdür?
Evet. Kazantel’e üye olarak herhangi bir taahhüt altına girmemektesiniz. Üyeliğiniz istediğiniz zaman sonra erdirebilirsiniz. Bu durumda grubunuzdan sağlayacağınız kazançlar da iptal edilir ve biriken kazançlar üye grubunuza dağıtılır.
 

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
Ben bu tarz olaylara sıcak bakmıyorum, bizler internet dünyası ile uğraşan kişileriz asla "saf gördüklerimizi" kandırmak amacını taşıyamayız çünkü bilirizki o saf gördüklerimiz sayesinde ayakta duruyoruz.

Neden sıcak bakmıyorum, ortada bir ürün yok, bir emek yok... Eee o halde nasıl bu kazançlar sağlanacak? Senden, benden, sevdiklerimizden cep telefonlarının faturalarına yansıyacak olan abuk subuk şeylerden, yani zaten vermedikleri hizmet yada ürünlerin faturalarını ödettirip alın bir civciv payıda size vereyim sizde kazanın demekten farksız bu tarz projeler.

Cep telefonları ile ilgili kesinlikle bir yasa çıkmalı ve bu tarz tüketiciyi mağdur etmeye yönelik hizmetleri veren ve verilmesine olanak tanıyan gsm şirketlerine ne kadar aboneye bu adiliği yaptılarsa 10 katını alır inşallah devlet.

Ayrıca bu olay kesinlikle networking değil.
 

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mart 2009
Mesajlar
178
Reaction score
1
Konum
Sakarya
Ben bu tarz olaylara sıcak bakmıyorum, bizler internet dünyası ile uğraşan kişileriz asla "saf gördüklerimizi" kandırmak amacını taşıyamayız çünkü bilirizki o saf gördüklerimiz sayesinde ayakta duruyoruz.

Neden sıcak bakmıyorum, ortada bir ürün yok, bir emek yok... Eee o halde nasıl bu kazançlar sağlanacak? Senden, benden, sevdiklerimizden cep telefonlarının faturalarına yansıyacak olan abuk subuk şeylerden, yani zaten vermedikleri hizmet yada ürünlerin faturalarını ödettirip alın bir civciv payıda size vereyim sizde kazanın demekten farksız bu tarz projeler.

Cep telefonları ile ilgili kesinlikle bir yasa çıkmalı ve bu tarz tüketiciyi mağdur etmeye yönelik hizmetleri veren ve verilmesine olanak tanıyan gsm şirketlerine ne kadar aboneye bu adiliği yaptılarsa 10 katını alır inşallah devlet.

Ayrıca bu olay kesinlikle networking değil.

İlk önce şunu belirteyim ki ne kimseyi saf görüyor, nede kimsenin saflıkları üzerinden kazanç elde etmeye çalışıyorum.

Msn ekleyerek bilgi isteyenler bunu açıkça görmüşlerdir. Kimsenşn konu hakkındaki az bilgisi nedeniyle yanıltıcı bilgiler vererek yada olmayanı olmuş gibi gibi göstererek, bazı network şirketlerinin yaptığı gibi yat, kat, tatil hayalleri sunmuyorum kimseye.

Sisteme gelince. Sistem Fenercell gibi bir sistem olacak. Operatör ile anlaşma sağlanmadı fakat görüşmeler devam ediyor. imsenin faturasına ekstra bir fiyat, masraf, artı veya eksi özellik eklenmeyecek. Buradaki amaç yüksk üye potansiyeli oluşturmak ve bu potansiyeli operatöre karşı kullanmak.

Kimseyi zorla üye yapmıyoruz, bilgi isteyenlere en ince ayrıntısına kadar da veriyoruz. Yani konu birilerini keklemek, birilerini dolandırmak değil. Tamamen gerçekler üzerinden bilgi veriyor, gerçekler üzerinden sistemin çalışmasını anlatıyoruz.

Şu noktayı da belirteyim. urada tüketiciyi mağdur etme değil, aksine tüketiciye belirli indirimler sunulma ortamı oluşacak. Şu örneği vereyim. Kazantel 10.000 abonelik bir sisteme ulaştığında, operatör bu abone potansityelini kaybetmemek için elbette indirimler, kampanyalar ve hatta tavizler sunacaktır.

Bu sayı 100.000 e ulaşırsa gelin siz hesaplayın oluşan müthiş potansiyeli. Bu işler birlik ve eraberlikle oluşuyor. Bunun bir çok örneğini gördük. sonuçta tek tek aboneye ulaşmak yerine operatör binlerce kişinin içinde bulunduğu bir sisteme yatırım yapmayı daha uygun ve cazip buluyor.

Açıklama benden, düşünüp karar vermesi sizden.
 

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
Söylediğinizi anlıyorum, ben sektörde çalışan, iş veren birisi olarak şunu belirteyimki bahsettiğiniz gibi olmuyor hiç işler, söylediklerim sizin için olmaya bilir ama o sistemin insanlara getireceği birşey olmadığını göreceğiz hep beraber.
Neden? Bir malın yada hizmetin öncelikle maliyet hesabı vardır, siz ne yaparsanız yapın Turkcell abonesine Turkcell tarifelerinden ucuz bir tarife çıkaramazsınız, çıkartırsanız mutlaka Turkcell size verdiği parayı + kendi maliyetini tüketiciden çıkartacaktır. Bunun aksini ispatlayabilecek bir mantık ben bilmiyorum.
Bir sistem kurulacak ve birkaç bin liralık yatırımla pazara girecek, pazara girdiğinde reklamı, müşteri bulması sorun ve bunları trilyonlarca liralık reklam yatırımları olan şirketlere karşı güç olarak kullanacak? Ben inanmıyorum buna.
Ama serbest piyasa, siz işinizi yaparsınız isteyen katılır isteyen katılmaz. Bekler ve görürüz sonuçlarını.
 

sinnerxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mart 2009
Mesajlar
178
Reaction score
1
Konum
Sakarya
Sanırım söyledikleriniz sorun olmayacaktır.

Bu arada yazmayı unutmuşum. Sistem Süperteklifin kurucusu, şuan da search-earn ve superwomm gibi sistemlerin sahibi Serdar ÖZYAŞAR tarafından organize ve finanse ediliyor. Ve gerekli tüm görüşmeler tamamlanmış durumda. %90 oranında Avea ile anlaşma sağlanacak sanırım.

Dediğiniz gibi bekleyelim ve görelim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst