- Reaction score
- 0
Merhaba , son 3 gündür google adsense'nin türkçe içerikli siteleri çürüttüğü ve 400-500 gibi tık oranına 5-7 $ verdiği için bir çok arkadaş yabancı içerikli siteler hazırlamaya yönelicektir. Şimdi belli başlı kriterler sunuluyor yabancı içerikli site yapmak için ama kesinleşen şu çok daha iyidir bunu tavsiye edebilirim (kendim kullanıyorum diyen) birileri çıkmadı malesef. Söylemek istediğim şudur ki paylaşırlar mı bilmiyorum ancak yabancı içerikli site hazırlamış olan ve kazancı iyi olan arkadaşlar bahsi geçen site adreslerini burada verselerde ben ve benim gibi bir çok arkadaşda bu içeriklerden esinlenerek kazanç ortalamalarını oluşturup verilen örnek siteler arasından ideal olanı seçip o kriter için geçerli ingilizce içerikli site oluşturulmasına yardım edilse ? Neticede bir paylaşım platformu içerisindeyiz , herkes dün bu soruyu soran başka arkadaşlar gibi daha tecrübesizdi zamanla kendi kendine araştırarak , ya da paylaşanlardan öğrenerek kendilerini geliştirip daha iyi konuma geldiler.. Umarım bu mesajdan sonra kazanan arkadaşlar kazandırmak içinde yardımcı olurlar.