A
altar
Misafir
ay, üniversite bitirmiş, ne kadar büyük birşey, araya onu da sıkıştırıyor, bak şimdi sana tek çözümü söyledik ama sen hala anlamamakta ısrar ediyorsun, belkide kapasiten yok ama bir insan bir yazıyı bir kaç defa okusa anlar, sana diyorum ki; eğer böyle bir şikayetin varsa il hakem heyetinden başkası bakmaz. neyse zaten bunları anlayacak kafa olsa şu anda başka bi ülkede olmazdın, burada adam gibi bir iş bulabilirdin, aman ya benim anlattığım adama bak, git sen valiye filan şikayet et.
ulukislali' Alıntı:Altar, merak etme yasim senden kesinlikle cok fazla ve Türkiye'de de üniversiteyi bitireli yillar oldu.
Ne yazik ki senin gibi anlayislar yüzünden ülkemiz bir türlü kalkinamiyor ve yerinde sayiyor. Bugün binlerce turist ülkemize geliyorsa, böyle hareket etmeye devam edersek, yarin, öbürsü gün bir kisi bile gelmeyebilecek.
Pek tabii ki her malin bir degeri vardir (el emegi olsa da). Picasso'nun resmine de yetkili kisiler bir fiyat biciyor degil mi?
Almanya'da bir mal alirken, saticinin size dogrulari söyledigini bilirsiniz, güvenirsiniz ve isinize geliyorsa alirsiniz. Bu adama acikca yalan söyleyerek haksiz kazanc sagliyor bizim insanlarimiz. Yalan diyorum, cünkü, halilari bilirkisiye incelettigi zaman, cinde orda burda yapilan herhangi bir hali oldugunu (el emegi olmadigini) tespit ediyorlar.
Bu isi uzmanlari anlar galiba. Kaybedilen para 50, 100 € degil, 8.000 €'nun yani 16.000 DM'in üzerinde bir para.
Gazetelerin, televizyonlarin hergün bas bas bagirdigi bu tür olaylari burada bana savunuyorsunuz.
Herneyse, biz gerekli yerlere müracaatimizi yapiyoruz. Umuyorum o kisi adina, olumlu bir netice aliriz da, Türkiye hakkinda ki olumlu düsüncelerini kaybetmez.
Biraz da dogrulardan yana olmaya calisalim isterseniz!
(Gönül isterdi ki, arkadas burada yasamadigina göre bilemeyebilirsin, su su mercilere müracaat et, su kisiler ya da kurumlar belki sana yardimci olabilirler. Bu tür yanitlar gelme umuduyla konuyu acmistim. Tuttunuz, dolandirici haliciyi bana savunuyorsunuz)
Herkese yine de basarilar her ne is yapiyorsaniz ve hakli! kazanclar.
(BIRBEY sana da tesekkürler, anlatmak istedigimi anladigin icin)