İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kb Bilişim = itinayla suistimal edilir ( Şikayet )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
bazı şeyleride kendiniz bulun..
ben önerilerimi yaptım.?
neden şu diye sormayın düşünün..

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bazı şeyleride kendiniz bulun..
ben önerilerimi yaptım.?
neden şu diye sormayın düşünün..

Yooo sadece aklıma acaba siz 8 senedir bu işlemi uğrasıyorsunuz, diye geldi eğer öyle ise yazdığınız yazı reklamdan başka birsey değil he ama hayır diyorsanız da tebrik ederim güzel konuya değinmişsiniz derim. Ondan sordum, hee gidipte host veya reseller aldıgım adama sen 8 senedir bu işi yapıyormusun diye sormam, makinenin özelliklerini birde TC kimlik numarasını isterim.

Saygılar.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Yooo sadece aklıma acaba siz 8 senedir bu işlemi uğrasıyorsunuz, diye geldi eğer öyle ise yazdığınız yazı reklamdan başka birsey değil he ama hayır diyorsanız da tebrik ederim güzel konuya değinmişsiniz derim. Ondan sordum, hee gidipte host veya reseller aldıgım adama sen 8 senedir bu işi yapıyormusun diye sormam, makinenin özelliklerini birde TC kimlik numarasını isterim.

Saygılar.

ben kendimi anlatmadımki isimde vermedim dikkatinizi çekerse tavsiyelerimi Söyledim..

( host alacağin kişiden makine özelliklerini alsan ne olur.?
en iyi makineye sahip olan kişi en iyi bu işi yapan anlamına gelmez..
Farzet altında ferrari var ama kullanmasını bilmiyorsun :)
Çok ince detaylar vardır dikkat edilmesi gereken..
makine özelliği ile tc kimilk numarası ile kalite anlayamazsın..

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben kendimi anlatmadımki isimde vermedim dikkatinizi çekerse tavsiyelerimi Söyledim..

( host alacağin kişiden makine özelliklerini alsan ne olur.?
en iyi makineye sahip olan kişi en iyi bu işi yapan anlamına gelmez..
Farzet altında ferrari var ama kullanmasını bilmiyorsun :)
Çok ince detaylar vardır dikkat edilmesi gereken..
makine özelliği ile tc kimilk numarası ile kalite anlayamazsın..

Bakın Cabuk savunmaya geçtiniz. Ben o 8 seneyi sordugumda da aynısı yaptınız gidin kendiniz bulun vs. dediniz şimdide isim vermedimki diyorsunuz, bende direk sizsiniz demedim yazımı iyi okursanız. Tavsiyeleriniz için sizin reklamınız değilse tebrik ederim dedim, ki değilse cidden tebrik ederim sizi.

Hostu alacağım kişinin makine özellikleri, nerede barındığını bilmem benim hakkım TR dende kullandım, Almanyadan da kullandım vs bir kac yerden daha kullandım. Bana 1 kişi almanyada dese almam kusura bakma dilim yandı. Yanmasının sebebi arkadaşımız dostumuz olduğundandı, neyse geçtik makine özelliklerinin tc kimlikle arasındaki bağlantıyı bahsedim, makineden hoşnut kalmadım veya dolandırmaya çalıştı o TC numarasıyla ben gerekli yerlere başvuruda bulunmasınıda bilirim adamı bulmasınıda. Benim için 8 senin önemi yok hemde hiç isterse 10 senelik olsun. Hizmeti ya zorla alırım ya da cidden bu işi yapanlardan.

Örnek kebirhostla 2 3 yıldır çalsıyorum 1 defa bile problem yasamadım. 1 günlük kapatmadan dolayı (yedekleri alınmış şekilde) 1 haftalık artırıyorlar. Gözümde değil ne bir gün ne bir hafta hizmeti sorunsuz almak yedekleriyle bana yeter.

gf8 yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum, ama içimde kötü bir niyet yok, siz dearshell.net sahibisiniz siz 8 sendir bu işi yapmaktamısınız ve ya başka firmalarda hizmet verdinizmi?

Saygılar ...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
şimdi 8 mantıksızlık olur ben 2 milyonumu bu işe adarım piyasadaki bütün firmaları bertaraf ederim

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ya üstü kapalı şekilde kendi reklamını yapmayı bırak kardeşim, niye 8 yıl, niye 10 değil 8, niye 5 değilde 8?

Anlıyoruz senin işin bu ve bu ortadamda senin müşteri bulabilmen için en iyi yer ama bu iş böyle olmaz! Faydalı olmak istiyorsan makale yaz, ücretsiz webmaster araçları var piyasada yüzlerce binlerce otur onları araştır-öğren ve insanlara sun, takıldıkları yerlerde yardımcı ol.

Hem tanınmak hem faydalı olmak istiyorsan bence bunları yap.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Üzgünüm ama sizin yazınızla size cevap vereceğim, eski bir konunuz...
Araştırdım buldum...
Kanıt olarakta kendi yazınızı göstereceğim buraya, Buyrun...

ortalama 3 yıldır satış yaptığımız son isim

www.dearshell.com ismidir.

dearshell.com dearshell.net olarak değişmiştir.
Toplam satış mazimiz ise 8 yıla dayanmaktadir..

8 Yıllık satış mazimizin içinde ortalama 3 yıldır dearshell.com yer almaktadir.

http://www.dearshell.net/whois.php buraya tıklayarak dearshell.com Whois çekebilirsiniz

Ortalama / yaklaşık 3 yıl olduğunu göreceksiniz

Ve lütfen konumuzu dağıtmadan

ilk mesajımda da belirttiğim gibi bir başlık açılması mümkünmü.?

http://forum.iyinet.com/forumda/95906-selam-yonetimden-birisi-bakabilirmi.html#post688277

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Üzgünüm ama sizin yazınızla size cevap vereceğim, eski bir konunuz...
Araştırdım buldum...
Kanıt olarakta kendi yazınızı göstereceğim buraya, Buyrun...

http://forum.iyinet.com/forumda/95906-selam-yonetimden-birisi-bakabilirmi.html#post688277

fikir ve önerilere tabiki açiğiz düşüncelerinizede saygılıyız..
benim herhangi bir konumu verdiğim tavsiyelerle kıyaslamayın
dikkatini cekerse
10 parmaktan azdır dedim adam gibi HOSTing işini yapan dedim kendi adımı söylemedim..

tamam bizde 8 yıldan fazla hatta tam olarak 9,5 YILŞ diğebiliriz kesinlikle..
ama isim vermedim :)

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Ya üstü kapalı şekilde kendi reklamını yapmayı bırak kardeşim, niye 8 yıl, niye 10 değil 8, niye 5 değilde 8?

Anlıyoruz senin işin bu ve bu ortadamda senin müşteri bulabilmen için en iyi yer ama bu iş böyle olmaz! Faydalı olmak istiyorsan makale yaz, ücretsiz webmaster araçları var piyasada yüzlerce binlerce otur onları araştır-öğren ve insanlara sun, takıldıkları yerlerde yardımcı ol.

Hem tanınmak hem faydalı olmak istiyorsan bence bunları yap.

yaws loi iyide güzel kardeşim
ilk mesajımda ne yazdım ama ben müşteri olsam yani alıcı olsam dedim

aşağıda yazanlera dikkat ederim dedim
doğrumu.?
ve ben isim vermedim

kendi ismimide vermedim ama 8/10 kişi harici bu işi yapan yok..
doğruları konuşalım yok yani 8/10 kişi harici yok adam gibi işini yapan...

yine diyorum kendi reklamımı yapmiyorum..

Reklam yapacağim zaman gidiyorum açiyorum bir konu sattiğim ürünleri yaziyorum ama anlatmak istediğimide anlayın..

Farzedin bu tavsiyeleri ben değil bir başkası verdi onadamı diceksiniz kendinizi tarif ediyorsunuz die :) Az mantıklı olalım..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bana az mantıklı ol diyorsun ama sen mantıklı olmuyorsun, host işi yapan kaç adam böyle bişey yapıyor, kaç adam üstü kapalı şekilde kendisini tarif ediyorki? Sen insanlara faydalı olmak değil kendi reklamını yapmak istiyorsun. Kelime oyunları yapmayı bırak, faydalı olmak için ben sana güzel bir öneride bulundum bunları dene bence. Sen kendini övme bırak başkaları seni övsün.

Konu gerçekten saptı o yüzden kapatıyorum konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.