arkadaşlar bu firma tam anlamıyla bir dolandırıcı firmadır. şuan oruçlu ağzımla bunlra sövmek istemiyorum. en son emsajımdan bu yana yaptıkları şey aynen şudur: hostbuldan mesajını sil paranı verecem. sildim. ok vercem dediler 2 gün oyalandık sonra iş bankasından kartsız işlem yaparak parayı çekebilmem için önce yardımcı oldular. ancak iş bankasından gelen referans numaraıyla çekemedim. çünkü gsm şifresi istedi. ben banakalarla iş yapmam ama bus eferlik gidip çekeyim dedim. bankadan kimseyle yüz göz olmamak için. neyse gittim memura sordum gsm şifresi istiyor dedim. 4440202 arayın ordan şifre talep edin dediler. aradım ancak bana yollanan referans no 8 haneliydi 9 haneli no sitediler başına sıfır koydum olmadı denedim denedim bir türlü olmadı. en son kendilerine bildirdim. bankamatik başına geçin yardımcı olacaz dediler. ama ne aradılar ne de yardımcı oldular. üstünden baya zaman geçti iade yapmadılar. artık parasınınd erdinde değilim 39 ytl zaten önemli değil sadece niyetim paramın o kendini bişey sananların boğazından geçmemesiydi. neyse en son bikaç gün önce aradım. dedim siz bana bu şekilde paramı iade etmiceksiniz. maden o akdar uğraştığınızı iade yapmak istediğinizi söylüyorsunuz size kolay bi yol söylim gidin paramın değeri kadar bana kontür alın ve şifresini yollayın dedim. tamam dedi. en geç bir saat sonra yollayın dedim. şuan olmaz ama akşama kadar en geç yollarım dedi. iyi dedim.
siz ce naptılar tabiki yalan dolan. sonra aradım telefonu çalıyor. iş yeri nosu değil arkadaşlar kişisel cep numarası. sonra telefond esteği vermiyporuz taşınyıruz falan derlerse yalan
neyse işte arıyorum çalıyor telefonu ardından adam kapatıyor meşgule veriyo üst üste aradım hep çalio ama cevap vermiyor. gittim bi yerden ev nuamrasındana radım ama yine aynı adam bilior 0324 nolu ya mersinden yani bneima radığımı cevap vermiyor
neyse bende karar verdim. ona ilk konuştuğumuzda buraya yazdıktan sonra. telefonda selamun aleyküm vbile demeden ne hikmetse nasıl bir nefes varsa adamda başladı küfürleri saymaya
hiç bozmadım dinledim küfürleri neden derseniz teknoloji diye birşey var
ses kayıt denen bişey de var elbet. neyse işte sonra bunu söyledim baktım hemen ardından aradı dedi yapma etme bis müslümanız ayaklarına yatmaya başladı
sonra hemşeriyiz ayaklarına başladı
sonra çocuğum var üstüne yemin ederimayaklarına başladı. neye çocuğunun ne kadar kıymetsiz olduğu verdiği sözden belli. o paraları onun boğazından nasıl geçirdiğinden belli zaten.
birazdan yine aricam bakalım meşgule atmazsa görüşürüz burda yine.
Ben insanları seven biriyim. ne kadar kötü olurlarsa olsunlar elbet değişebileceklerine inanırım. tabi bazı istisnalar haricinde bu kb firması da bu istisnalardan biriymiş şuan karar verdim. allah yollarını açık etmesin. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM