- Reaction score
- 0
sebeb ne ?? benim yazdığım konular neden siliniyor etik değilsem banlayın..
ben hala banlanmıyorsam aykırı birşeyim yoktur..
bana dava açıcak olanda varsa buyursun açsın
esayac
bana ait olmayan parasını ödediğim domainimi aldım artık kb.com.trnin
ne mal olduğunu yazıyorum msn den 70 80 kişiye linki atıyorum..
akıneroğlu cevap versin bakalım burda sadece iyinet yok
ben saçmalamıyorum kimse kalkıp ukalalık yapmasın
ip belli yazılan yer belli kendinizi haklı görüyorsanız haklısınız banlayacaksanızda banlayın..
kimsenin hakkı kimsede kalmaz alsın domainleri...............
sonra awbs yi sonra bilmem neyi ti ye almıyorum ben hiç kimseyi sizide modlar dava açıcaksanız msn den yada telden ulaşın sabrımı sınayacaksanız ben sabırlıyım..
Kb yüzünden ne işim nede başka birşeyim kalmadı kimseyi zehirlemelerinide istemiyorum buyrun bunuda silin screenleri var elimde tekrar atarım siz banlarsınız ben yine girerim modemi resetlerim ama bırakında millet gerçekleri öğrensin .. tabi sizin bi karınız yoksa rant yoksa ki inanmıyorum olsa kb hakkında ki yorumlar silinmezdi..
ben hala banlanmıyorsam aykırı birşeyim yoktur..
bana dava açıcak olanda varsa buyursun açsın
esayac
bana ait olmayan parasını ödediğim domainimi aldım artık kb.com.trnin
ne mal olduğunu yazıyorum msn den 70 80 kişiye linki atıyorum..
akıneroğlu cevap versin bakalım burda sadece iyinet yok
ben saçmalamıyorum kimse kalkıp ukalalık yapmasın
ip belli yazılan yer belli kendinizi haklı görüyorsanız haklısınız banlayacaksanızda banlayın..
kimsenin hakkı kimsede kalmaz alsın domainleri...............
sonra awbs yi sonra bilmem neyi ti ye almıyorum ben hiç kimseyi sizide modlar dava açıcaksanız msn den yada telden ulaşın sabrımı sınayacaksanız ben sabırlıyım..
Kb yüzünden ne işim nede başka birşeyim kalmadı kimseyi zehirlemelerinide istemiyorum buyrun bunuda silin screenleri var elimde tekrar atarım siz banlarsınız ben yine girerim modemi resetlerim ama bırakında millet gerçekleri öğrensin .. tabi sizin bi karınız yoksa rant yoksa ki inanmıyorum olsa kb hakkında ki yorumlar silinmezdi..