İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kebirhost neden İoncube Kurmuyor.?

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu kebirhost dan hosting aldığıma pişman oldum valla :( .Bir ioncube gerektiren script kuracaktım server da ioncube kurulu değilmiş.Mail attım ioncube kuramayız diyorlar.Normal de hosting servisleri bunu kurmuyormuydu ?

tntturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende onu kurmadıkları ıcn o hostu bıraktım serverlerı baya bı yavaslayama baslamısdı dedım baska servere tasıyalım hostu ordan devam edelım ama baska serverde yok dedıler bende dedım sıze eyvallah ozaman cpanel eskı moduller eskı ıstedıgımız modulu kurduramıyoz nabım ole hostu dıme ama

tntturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istersen kuracagın scrıptın yanında kendı ioncubeyi kurabılıyorsun istersen yardımcı olabılırım

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Yaklaşık 3 senedir kebirhost da reseller hesabım var ve bu zamana kadarda hiç bir şekilde hiç bir sorunla karşılaşmadım. Melih bey'e attığım ticket sayısıda bir elin parmaklarını geçmez. Sunucu yavaşlamasına gelince şahsen böyle bir sorunla karşılaşmadım.

ioncube kurmayız diyorlar dedin. Acaba nedenini de söylediler mi ?

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Hosting sağlayıcı sizin istediğiniz her modülü kurmak zorunda değildir.

O bir paylaşımlı hosting hesabıdır.Diğer kullanıcıları etkileyecek değişiklikler yaptıramazsınız.

Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için vps veya sunucu almalısınız.

Keza ioncube sunucuya kurulmadan sadece domain üzerinden de çalışabilir.

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet tntturk e katılıyorum aynı zamanda çok yavaş serverları.

tntturk ioncube konusunda bilgim 0 . Şimdi pm atıyorum yardım edersen çok sevinirim..

tntturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olediyorsunuzda kebirhostla bende 2 sene calıstım sorun yasamadım ama her hoat yavasladıgında saldırı var ıyı dedık son zamanlar ıyııce cogalınca mecbur dedım benım serverı tasıyın baska bır makınaya hızlı bır servere ama serverlerde bos yeryok dedı melıh bey reseller hesabı kullandım 2 sene boyunca ioncubeye gelınce onun domaın uzerıne kuruldugunu bılıyorum ama hostun kendınde kurlu olsa daha ıyı hıc ugrasmadan cpanel surumlerıde eskı onuda unutmayın ve kebır hostun her serverı aynı sekılde hızlı calısmıyor hostunda barınan baska sıteler ucuyor benımkı surunuyordu kendılerıde goruyordu saldırı var dıyorlardı hep kolayını bulmuslar saldırı dıyorlar bızde bısey yapamıyoz ama dogrudur gozu goturemeyenler cekmeyenler adamın hostunu cokertmeye calısıyorlardır

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tntturk Sana pm atamıyorum .İoncubeyi çalıştırmak için msn den yarım edersen çok sevinirim.Msn adresim :
emailzj5.png

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hosting sağlayıcı sizin istediğiniz her modülü kurmak zorunda değildir.

O bir paylaşımlı hosting hesabıdır.Diğer kullanıcıları etkileyecek değişiklikler yaptıramazsınız.

Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için vps veya sunucu almalısınız.

Keza ioncube sunucuya kurulmadan sadece domain üzerinden de çalışabilir.

Her modülü kurmak zorunda değildir yanıtına katılıyorum ancak hostçu IONCUBE kurmak zorunda değildir yanıtına KATILMIYORUM

belirttiğiniz gibi kişi kendi ftp hesabınada kendisi IONCUBE kurabilir ancak bu %99 gerçekleşmez çünki ftp ye yapılan IONCUBE kurulumu bir çok hosting firmasının disable yaptığı PHP fonksiyonlarının açık olmasını gerektirir.

Hiç bir firmayı kötülemiyorum ama artık hostingçiyim diyen firmalar serverda IONCUBE ve ZEND gibi loader ların tüm dünyada default olduğunu ve her servera kurulmak zorunda olduğunu artık kabullenmeliler kaldı ki IONCUBE kurmak hiçte zor birşey değil 1 dakika bile sürmüyor ve kurulduğu için serverdaki hesaplara zarar vermiyor/başka bir şeyi etkilemiyor.

VPS ye hayatım boyunca hiç ısınmadım ısınmıycamda ben VPS lerin hala tam oturmamış ve sürekli sorundan ibaret olan sistemler olduğu kanısındayım (tecrübelerime dayanarak)
her gün 1-2 müşteri bana VPS soruyor satmadım satmamda isterse trilyon kar bıraksın kesinlikle şu aşamada girmeyi planlamadığım bir iş VPS

isteyen arkadaşlar için firmamızın tüm serverlarında IONCUBE ve ZEND standart kuruludur benim gözümde IONCUBE süz server GD siz PHP siz serverdır.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
gd freetype olmadan apache derlenmez,

zendsiz sunucu da olmaz

gibi kanılara katılıyorum ama ioncube için geçerli değil.

Zend her platformda sorunsuz çalışır,eaccelerator ve apc de keza öyle.
Ama ioncube için bunu söyleyemeyiz.

ioncube genelde bir php hızlandırıcı görevi yapmaz.Performansı çok düşük.
Dolayısıyla eac veya apc ile stabil çalışan bir ioncube versiyonu henüz yok.

Netice itibariyle ioncube ile şifrelenmiş bir script kullanacaksanız bu sizin kişisel ihtiyacınızdır.

--

Vps konusunda doğru düşünüyorsunuz.Stabil olmadılar,olacak gibi değiller.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gd freetype olmadan apache derlenmez,

zendsiz sunucu da olmaz

gibi kanılara katılıyorum ama ioncube için geçerli değil.

Zend her platformda sorunsuz çalışır,eaccelerator ve apc de keza öyle.
Ama ioncube için bunu söyleyemeyiz.

ioncube genelde bir php hızlandırıcı görevi yapmaz.Performansı çok düşük.
Dolayısıyla eac veya apc ile stabil çalışan bir ioncube versiyonu henüz yok.

Netice itibariyle ioncube ile şifrelenmiş bir script kullanacaksanız bu sizin kişisel ihtiyacınızdır.

--

Vps konusunda doğru düşünüyorsunuz.Stabil olmadılar,olacak gibi değiller.

Hangi platformlarda sorunlu çalışıyor ioncube?
ve performansı çok düşük yorumunada katılmıyorum yani neye göre performansı düşük ioncube ün ?

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım deresem yeridir.ödemelerimide senelik yapıyorum az önce trafik miktarımı arttırdım hemen cevaplanıyor sorularınız
Melih Sarıoğlu adı bende güvenle eşit artık

bazı eklentiler kurulmaz bu hostcunun insiyatifine kalmıştır.sonuçta bunlarında bazı maliyetleri ve yükümlülükleri var

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Benimde birkaç hostum var ama işime yarayan önemli bir modülü desteklemiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.