Naptin abi sen ya. :ağla:
O tatli kopek gezmeye birakilir miii? Umarim doner tekrar eve.
O tatli kopek gezmeye birakilir miii? Umarim doner tekrar eve.
![]() |
![]() |
Şimdi size birşey sorucam, kediniz var diye belki anlarsınız beni. Ama sorum sordutan sonra beni hayvan düşmanı olarak görmeyin sakın.
Apartmana bir kedi dadandı ve sürekli kapının önünü pisliyor, bıktım artık. Acaba bunu nasıl engelleyebiliriz. Çamarşır suyu döküyorum ama pek fayda etmiyor gibi. Gene geliyor. Hayvanı öldürmek, bir yerlerini kırmak dışında ki önerilerinizi bekliyorum.
usta sana tavsiyemm şudurHayvanı öldürmek, bir yerlerini kırmak dışında ki önerilerinizi bekliyorum.
Şimdi size birşey sorucam, kediniz var diye belki anlarsınız beni. Ama sorum sordutan sonra beni hayvan düşmanı olarak görmeyin sakın.
Apartmana bir kedi dadandı ve sürekli kapının önünü pisliyor, bıktım artık. Acaba bunu nasıl engelleyebiliriz. Çamarşır suyu döküyorum ama pek fayda etmiyor gibi. Gene geliyor. Hayvanı öldürmek, bir yerlerini kırmak dışında ki önerilerinizi bekliyorum.
bunu ciddi ciddi söyledin dimi, denicem çünkü.Aliminyum folyo koy veya kolanya dök .Var birsürü kedilerin sevmediği şey bakmak lazım.
Ciddiyim yaa.Kedimin olduğu zamanlar araştırmıştım vazoların etraını aliminyum folyo ile kaplıyorlar gitmesin diye.Neyseki bizimki kızdığın yere bidaha gitmiyordu.
Kolanyadanda çok nefret ediyorlar öle böyle değil neden bilmiyorum.Tuvaletini yaptığı yere tekrar koklıyarak geliyorlar yok et gitsin kokuyu![]()
Sirke...Elma ya da üzüm sirkesi dökün. Nefret eder kediler..
sabah kalktım ve kapıya folyo koydum, kolonya döktüm, sirke döktüm. İnşallah işe yararlar.
sevindirik öneri için teşekkür ederim.