İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kendi Forumumu Yapıyorum :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
VB biraz pahalı gelince bende dedim :) az gayret edeyim kendi forumumu yapayım. şimdilik çok eksiği var test ediyorum sadece öneri ve görüşlerinizi paylaşabiliriniz yardımcı olabilirsiniz.
www.seoarsivi.com

O

Orion

Misafir
güzel çalışma fakat var olanı kullanmak hem zaman kaybından kurtarır hem de büyük bir uğraştan kurtulursunuz. PhpBB yada mybb ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer keyif amaçlı birşeyler üretebilmek için yapıyorsanız devam edin:) hatta bir kaç arkadaş daha katılsa ve bir forum - cms projesine başlansa çok hoş olur. Türkiyeden pek böyle mybb gibi büyük projeler çıkmıyor:)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
valla yardımcı olmak isteyen kişiler olursa hep birlikte geliştirebiliriz tabi :) diğer forumlara tam anlamı ile müdahale edemediğim için kendim yazmaya karar verdim ve saydığın forumlardan pek fazla verim alamadığım için. Zaten kodlar çok basit tasarımıda css.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hayırlı olsun Özcan :)

Üye omadığınız için cevabın....
düzeltilmesi sanırım daha iyi olur.

Bir de şu quote tagını WordPress'te olduğu gibi yaparsan çok daha keyif alırsın sanırım quote'larda, en azından ben keyif alırım :p

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Hayırlı olsun Özcan :)

düzeltilmesi sanırım daha iyi olur.

Bir de şu quote tagını WordPress'te olduğu gibi yaparsan çok daha keyif alırsın sanırım quote'larda, en azından ben keyif alırım :p

:D quote gelmeden önce yapılcak çok iş var daha bu arada üye olmadanda mesaj atılabiliyor. Mail ve isim ile bu günde kontrolleri bitirirsem güzel olur. mail kontrol, html kontrol, sql tagları,php ragları vs.

Aslıda sadece tanıdık kişileri üye yapsak html taglarını açık bıraksak sorun olurmu diyede düşünüyorum mesela bir şey anlatırken kodu yazıcan kaynak kodunu aynısı o sayfada gözükcek.

Şunun gibi mesela meta tagı yönlendirmek için kullanılır :D birazdan yönlenmeye hazır olun.

http://www.seoarsivi.com/soru.php?id=8

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
tasarımı çok daha güzelleştirmelisin :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
vBulletin'den ne farkı var? :D

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
vBulletin marka değerini koruyarak sattırıyor kendini, yoksa haltetmiş :p

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bu bizim yağmayok satıyordu lisans,ayarlar abi sana ucuzdan birşeye :p hayırlı olsun

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hmmmm, ben anladım. Üye omadığım için yönetici onayı gönermesi gerekiyormuş. Site kendine has üslûbu ile dikkat çekiyor :D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
konularla cevapları ayırmıştım şimdi onları birleştireyim hem kodlamak hemde geliştirmek kolay olsun. Bir soru tablosu vardı birde cevap böyle olursa soru cevap scripti gibi olur. İkisini birleştirirsem yarı yarıya avantaj sağlarım.

gorkemsanal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eline sağlık öncelikle benimde dikkatimi çeken yazıları kalın yazması

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Birde o seçtiğin mavi renk tonu çok kötü durmuş, tonunu biraz daha değiştir.

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
allah kolaylık versin @Ozcan bende zamanında para vermemek için yazmıştım bi tane baya zahmetli bi iş. Birde eklemek istediğim bi konu var sanırım divlerde bir sorun var browserdan ileri, geri butonlarıyla gidip geldiğinde alanlar kayıyorlar + olarak bbcode kullanmayı düşünüyorsan nbbc var ücretsiz bir kütüphane onada bir göz atabilirsin. meta yönlendirmelerede bir nevi önlem niteliğinde kullanabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.