İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kendi kodladığım portala vbulletin'i entegre etmek

ayks

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba kendi kodladığım bir portala vbulletin i nasıl entegre ederim acaba?
Cevaplarınız için teşekkürler...

ayks

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haberlerin olduğu onlara yorumların yazıldığı basit bir portal yazdım şimdilik ama iki üyelik olsun istemiyorum vbulletin le üyeliği nasıl birleştirebilirim?

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
basit birşey istiyorsan portal anasayfana, vbulletine ait login.php kodlarını herhangi portalın üst alt kısmına eklersin.

tamamıyla beraber olmasını istiyorsan 2 mysqlu birleştirmek lazımdır buda büyük bir yetenektir mysql kodere ihtiyacın olacaktır.

dön dolaş bulamadınsa her iki mysqlunu email ile bana gönder birleştirmeye çalışırım [email protected] mail ile 2sqlunu gonder

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Var olan bir portalı birleştirmektense vbulletine uygun birşeyler yapabilirsin. Mesela son konuları çekerek son üye olanları çekerek bir portal yapabilir sonrada görsel olarak geliştirirsin.

basit birşey istiyorsan portal anasayfana, vbulletine ait login.php kodlarını herhangi portalın üst alt kısmına eklersin.

tamamıyla beraber olmasını istiyorsan 2 mysqlu birleştirmek lazımdır buda büyük bir yetenektir mysql kodere ihtiyacın olacaktır.

dön dolaş bulamadınsa her iki mysqlunu email ile bana gönder birleştirmeye çalışırım [email protected] mail ile 2sqlunu gonder

sadece mysqlleri birleştirecen olacak yani öyle mi :D Kodlamalar nolcak peki

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece mysqlleri birleştirecen olacak yani öyle mi :D Kodlamalar nolcak peki

arkadaşımız basit demiş iyi okursan... bir kaç dosyalarıda kodlarla bağlaştırabiliriz sen rahat ol, ayrıca illaki yapacağım demedim ben konuyu görüp yardıma koşan biriyim tavsiye sunan biri değilim. kendi tavsiyelerini kendine sakla bence. eğer o dediğin kodlardan yapabiliyorsan buyur yardımcı ol arkadaşımıza?

mysql koder degilim ama bilgim azda olsa vardır yapamadımsa yapamadım zaten...

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tavsiye değil aslanım fikir veriyoruz. Sen kimsin ki millet tutup sana veritabanını mailine yollasın ? Komik duruma düşme Allah Aşkına !

dahi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3fsane sonuna kadar haklı bence, bilgisiz yardımlar hezimete yol açabilir kaş yaparken göz çıkarırsınız

ayks

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler
Ben daha önceden phpbb yi entegre etmiştim az da olsa tecrübem var ben sessions ları entegre etmek istiyorum ki iki üyelik olmasın derken bunu kastettim üye forumda login olunca sessions kayıt edildiği için portalda da login olmasına gerek kalmayacak...

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bir başkalarına bilgisiz demeye hakkınız yoktur ben başkasının verisini asla kullanmam tamamen yardım amaçlıdır diğer konularımı incelerseniz sevinirim yardım etmişim ama zarar etmişim zararlı çıkan hep ben olmusum genede yardımcı olmaya calisiyorum.. ama sanırım siz beni yanlış anladınız bay bilgililer bu konuda yokum hadi size bırakıyorum..

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
portalımda sadece vbulletin üyeligini kullanmak istiyorum. Örnegin kişi giriş yaptıgında portaldada yorum yapabilecek.

Yorum kısmını ben yaparım problem degil ama üye id ve üye adını almayı ve üye girişi yapıp yapmadıgnı nasıl anlarız?

ayks

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
portalımda sadece vbulletin üyeligini kullanmak istiyorum. Örnegin kişi giriş yaptıgında portaldada yorum yapabilecek.

Yorum kısmını ben yaparım problem degil ama üye id ve üye adını almayı ve üye girişi yapıp yapmadıgnı nasıl anlarız?
Benim de aradığım tam bu yardımcı olabilecek yok mu?

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
ikimizinde aradıgı şey aynı.
Buradan cevap alamazsak akşam vbulletin yazmak en iyisi

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
istediğinizi yapabilecek kişi kaptanblack vbulletin-turkey.com sitesinden bulaşabilirsınız kendısıne...

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden kendinizi kasıyorsunuz üzüyorsunuz bir birinizi portal yazacak kadar php bilen birisi vbulletinin user tablosundan üye bilgilerini alıp oturum başlatamıyor mu ? bunu düşünemiyormu ? vbulletinden hiç anlamam aslında ama vbulletini inceleyerek ( portal yazıcak php bilgisine sahip ) vbulletinin nasıl işlediğini üye girişi yapılınca oturum kontrolunun nasıl yapıldıgını çözer ve bunu yapabilir düşünüyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.