• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Kendi Yaptığım Tarayıcı Programı

DSJSPextes

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
147 Aydır Üye
Merhabalar.Bugün visual basic' i açıyım biraz bişeyler yapıyım dedim.Küçük bir tarayıcı yaptım sade ve birazda görseller ekledim.Yükleniyor kısmı alt kısımda onunla biraz uğraştım.Size sunuyorum belki kullanıcak arkadaşlar vardır :D ne diyelim Google Chrome' a rakip olduk :D

Ekran Önizlemesi:

İndirme Adresi: TIKLAYIN

Evan

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
2
Şube
Ilkadim, Samsun, Turkey
147 Aydır Üye
IE 7-8 formatında görüntülüyor tüm siteleri, başka bir altyapıyla görüntülese işe yarayacağı kesin. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

fleoper

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
0
130 Aydır Üye
Auto Play Media Studio ile mi yaptınız. :)

Hakan Damar

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
6
Şube
USA
146 Aydır Üye
IE'nin render motorunu kullandıktan sonra herkes 10 adıma kolay browser yapar :) Önemli olan kendi render motorunuzu geliştirmek. Webkit'te kullanmadan :)

omerkardesler

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
127 Aydır Üye
Tebrik ediyorum gerçekten güzel bir çalışma olmuş :)

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.