İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

keyfinbilir.net domainine teklif geldi

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
keyfinbilir.net domainime 50 liralık teklif geldi. Bende forumda konu açıp sorayım dedim.
Aslında 50 lira fazla bile ama tam da hitlerim yükselmeye başlamıştı. Günlük hitim 10 gün önce 30 iken şimdi 300 oldu. Domain de güncellemeyle pr1 oldu sizce satayım mı?
Ayrıca satcak olsam nasıl satarım domain türkticarete kayıtlı. Satışta Sorun çıkar mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

cmetin_88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bana kalırsa satma hitin yükseldiği zaman daha fazla eder
şimdiden 50 tl teklif geldi ise bu fiyat ilerleyen zamanlar da yükselir bu benim düşüncem yine de sana kalmış

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bana kalırsa satma hitin yükseldiği zaman daha fazla eder
şimdiden 50 tl teklif geldi ise bu fiyat ilerleyen zamanlar da yükselir bu benim düşüncem yine de sana kalmış
Teklifi veren heralde domainin önceki sahibi, keyfinbilir.net domainini alınca içeriği silcek kendisi başka bi site yapıcak heralde...
Zaten bu domaini almak isteyen tek tük kişi olur heralde
Peki kaç lira gelirse satmam uygun olur?

endream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dediğin gibi 50 lira veriyorsa sat yoksa satma madem hitin de arttı devam et. Domaini başka kimsenin alacağını sanmıyorum şuanda.

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Nasıl yani ?
Adamla anlaştıktan sonra parayı göndericek sende domaini transfer ediceksin hepsi bu :)

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tamam bu satış kısımını anladım.
Satım satmama konusunda fikri olanlar lütfen söylesinler.
Şimdi benim sorum sitenin içeriğini başka bi domainime aktarsam google açısından ne gibi bir durum oluşur?

sehrialem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kardeş buraya tıkladıktan sonra google üzerindeki kayıtlı sitenizi tıklayın ardından site yapılandırması na tıklayıp adres değişikliği bölümünden yeni alacağınız domain ile değiştirin.

Domain satışı konusunda ise önce paranın ödenmesini ve transfer ücretinin alıcıya ait olduğunu belirtin eğer aynı firmada kayıtlı ise zaten sorun yoktur. Ücreti hesabınızda gördükten sonra transfer işlemini başlatın. Aklınıza yatmayan bir konu varsa domaininizin kayıtlı olduğu firmaya danışın yardımcı olacaktır.

Birde görüş belirteyim site ismin güzel bence geliştirip hitini arttırman sana düzenli olarak gelir kazandıracaktır. Ayrıca siten için konu ve kategori açarken site ismini göz önüne alman gerekir. Site adıyla alakasız bir içerik yerine site adına uygun bir proje yapabilirsin. Kesinlikle satma derim

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kardeş buraya tıkladıktan sonra google üzerindeki kayıtlı sitenizi tıklayın ardından site yapılandırması na tıklayıp adres değişikliği bölümünden yeni alacağınız domain ile değiştirin.

Domain satışı konusunda ise önce paranın ödenmesini ve transfer ücretinin alıcıya ait olduğunu belirtin eğer aynı firmada kayıtlı ise zaten sorun yoktur. Ücreti hesabınızda gördükten sonra transfer işlemini başlatın. Aklınıza yatmayan bir konu varsa domaininizin kayıtlı olduğu firmaya danışın yardımcı olacaktır.

Birde görüş belirteyim site ismin güzel bence geliştirip hitini arttırman sana düzenli olarak gelir kazandıracaktır. Ayrıca siten için konu ve kategori açarken site ismini göz önüne alman gerekir. Site adıyla alakasız bir içerik yerine site adına uygun bir proje yapabilirsin. Kesinlikle satma derim
Zaten pek satasım yoktu siz de böyle diyince iyiden düşünmeye başladım.
Domain bence akılda kalıcı ama bana pek uygun deil sizin de dediğiniz gibi domainle site içeriği çok alakasız.
Bir de benim keyfinbilir.net/forum adresinde forum kurulu ben siteyi taşırken forumu alparslan.tk/forum yerine direk alparslan.tk adresine taşımam mümkün mü?

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
355961001313014133.gif

sehrialem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Zaten pek satasım yoktu siz de böyle diyince iyiden düşünmeye başladım.
Domain bence akılda kalıcı ama bana pek uygun deil sizin de dediğiniz gibi domainle site içeriği çok alakasız.
Bir de benim keyfinbilir.net/forum adresinde forum kurulu ben siteyi taşırken forumu alparslan.tk/forum yerine direk alparslan.tk adresine taşımam mümkün mü?

Phpbb yi pek bilmem ancak dışa aktar seçeneği vardır. Ordan dışa aktarıp yeni kurduğunuz phpbb de dışa aktardığınız dosyaları içe aktar diyerek siteyi taşımış olursunuz.

Ayrıca siteyi sat diyen arkadaşlar sebep belirtirse arkadaşa yardımcı olurlar.

Sana içerik olarak şöyle birşey önerebilirim. Siteyi video,animasyon,oyun,fıkra,film gibi birçok eğlence kategorisine ayırarak hangisini istersen keyfinbilir gibi bir sloganla çok iyi yerlere gelebilir.

Ayrıca oturaklı bir proje olması için çok esnek ve seo dostu bir tasarımda yapılmalı.

Video animasyon gibi google gözünde değeri olmayan elementler geniş seo dostu açıklamalarla süslenerek harikulade ziyaretçi çeker.

Bu yazdıklarımın seni coşturup hemen çalışmalara başlamanı temenni ederim. Ha eğer altından kalkamam diyosan bi proje kurup ortaklık bile yapabiliriz ben bile gaza geldim :p

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Phpbb yi pek bilmem ancak dışa aktar seçeneği vardır. Ordan dışa aktarıp yeni kurduğunuz phpbb de dışa aktardığınız dosyaları içe aktar diyerek siteyi taşımış olursunuz.

Ayrıca siteyi sat diyen arkadaşlar sebep belirtirse arkadaşa yardımcı olurlar.

Sana içerik olarak şöyle birşey önerebilirim. Siteyi video,animasyon,oyun,fıkra,film gibi birçok eğlence kategorisine ayırarak hangisini istersen keyfinbilir gibi bir sloganla çok iyi yerlere gelebilir.

Ayrıca oturaklı bir proje olması için çok esnek ve seo dostu bir tasarımda yapılmalı.

Video animasyon gibi google gözünde değeri olmayan elementler geniş seo dostu açıklamalarla süslenerek harikulade ziyaretçi çeker.

Bu yazdıklarımın seni coşturup hemen çalışmalara başlamanı temenni ederim. Ha eğer altından kalkamam diyosan bi proje kurup ortaklık bile yapabiliriz ben bile gaza geldim :p
Eğer satmassam. Bu ortaklık işini düşünebiliriz çünkü ben bu işlerde yeniyim. Dediğin şeyler mantıklı geliyor. Ama benim yapmam zor.

sehrialem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eğer satmassam. Bu ortaklık işini düşünebiliriz çünkü ben bu işlerde yeniyim. Dediğin şeyler mantıklı geliyor. Ama benim yapmam zor.

Yani 50 tl ye değmez satıp harçlık yapmayı düşünsen 1 haftada biticek sonra elde ne site var ne para. Yatırım gözüyle değerlendirip satmazsan günde 2 tl kazancı olsa bile ayda 60 tl yi karşılarsın ki bunun çok daha üzerinde kazanabileceğine eminim.

Satmayı düşünmezsen bana pm at çalışmaya başlarız. Sen içerik eklersin bende teknik kısımlarla ilgilenirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.