Bilgisayar kullanıcıları için orijinal yazılım lisansları güvenlik ve performans açısından büyük önem taşır. Keymarketim, orijinal Windows ve Office lisanslarını uygun fiyatlarla sunarak kullanıcılarına güvenilir bir alışveriş deneyimi sağlar. Tüm ürünler %100 orijinal, kalıcı ve anında teslim edilir.
💻 Windows Lisansları – Performansınızı Artırın
İşletim sisteminizin kararlı ve güvenli çalışması için orijinal bir Windows lisansına sahip olmanız gerekir. Keymarketim’de satışa sunulan popüler Windows lisansları şunlardır:- Windows 10 Pro Lisans Anahtarı – İş dünyasının favorisi olan bu sürüm, güçlü güvenlik özellikleri ve uzaktan yönetim araçlarıyla dikkat çeker.
- Windows 11 Pro Key Ürün Anahtarı – Modern arayüzü ve performans odaklı yapısıyla yeni nesil cihazlar için idealdir.
- Windows 10 Home Lisans Anahtarı – Ev kullanıcıları için hızlı, sade ve güvenli bir deneyim sunar.
- Windows 10 Key – En çok tercih edilen Windows 10 sürümlerinin lisanslarını bu sayfadan satın alabilirsiniz.
- Windows 11 Lisans – Güncel teknolojilere uyumlu, orijinal Windows 11 lisanslarını hemen etkinleştirin.
- Windows 11 Key Satın Al – Hızlı teslimat ve garantili etkinleştirme avantajıyla hemen sahip olun.
🧩 Office 365 Lisansları – Verimliliğinizi Artırın
İş, eğitim veya kişisel kullanım için Word, Excel, PowerPoint, Outlook gibi uygulamalara yasal yollardan erişmek isteyenler için en doğru adres Keymarketim’dir.- Office 365 Lisans Hesabı Satın Al – Orijinal Microsoft Office 365 hesabı ile tüm ofis uygulamalarına sınırsız erişim sağlayın.
- Office 365 Satın Al – Uygun fiyatlarla lisanslı Office deneyimini hemen yaşayın.
⚡ Neden Keymarketim?
- Anında Teslimat: Ödeme sonrası lisans anahtarınız saniyeler içinde e-posta adresinize gönderilir.
- Orijinal Ürün Garantisi: Tüm lisanslar kalıcı, global aktivasyon desteklidir.
- 7/24 Destek: Kurulum ve aktivasyon aşamalarında profesyonel yardım.
- Uygun Fiyat & Kampanyalar: Sürekli güncellenen indirimlerle bütçenizi koruyun.