İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kılıf Merkezi Satış Ortaklığı Sistemi

pms11

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Nisan 2011
Mesajlar
113
Reaction score
2
Konum
İzmir
Öncelikle herkese merhaba,

Cep telefonu ve tablet aksesuarları satışını yaptığımız sitemizde "Satış Ortaklığı" sistemini hayata geçirmiş bulunuyoruz.

Satış ortaklığı sistemi ilk etapta herkese açık olacak ve üye olan herkesin satış ortaklığı başvurusu sistem tarafından otomatik olarak onaylanacaktır. Web siteniz olsun olmasın bu sistemde herkesin kazanma şansı bulunmakta. Web sitesi sahipleri reklam görsellerini sitelerinde kullanarak, web sitesi sahibi olmayan kullanıcılarımız ise text linkleri gerek sosyal ağlarda gerek farklı platformlarda paylaşarak kazanç elde edebilirler.

Sistemin nasıl çalıştığını görsel olarak anlatmaya başlayalım;

İlk olarak sitemize üye olarak alttaki ekranda görüldüğü gibi "Hesabım" menüsüne giriş yapıyoruz.
hesabim.jpg


Açılan ekranda sol menünün en altında bulunan "Satış Ortaklığı Sistemi" ne giriş yapıyoruz.
satis-ortakligi.jpg


ve karşımıza Satış Ortaklığı sisteminin paneli geliyor. Bu bölümde yine sol menüden "Reklam Linkleri" başlığı altında size uygun olan reklam seçeneğini seçerek ister web siteniz/bloğunuz isterseniz sosyal ağlarınızda paylaşarak kazanmaya başlayabilirsiniz.
reklam-linkleri.jpg

banner.PNG


Sitemiz üzerinden alışverişi kolaylaştırmak adına üye olmadan alışveriş yapma imkanı da mevcut. Yani sitemize yönlendirdiğiniz müşterilerin üye olmadan da alışveriş yapmaları halinde gerekli kazancınız hesabınıza yansıyacaktır.

Müşterinin "Havale" ile ödemeli alışverişinde kazancınız anında hesabınıza yansımasına rağmen, kazancınızın geçerli olabilmesi için müşterinin havale işlemini gerçekleştirmiş, satış işleminin sonlanmış olması gerekmektedir. Dolayısıyla havale gerçekleşmeden, satış işlemi sonlanmadan tarafınıza ödeme talep edemezsiniz.

Peki bu işten ne kadar kazanacaksınız?

Sistem sadece satışa dönüşen işlemlerden kazanç elde etmenizi sağlıyor ve ilk etap için satış başına rakam sınırı olmadan % 10 kazanç elde edeceksiniz.

Ödeme talep edebilmeniz için kazanç miktarınızın en az 25 TL olması gerekiyor. Ödeme talebinde bulunduğunuz zaman sistem üzerinden satışlarınızın kontrolü yapılır ve iki iş günü içerisinde ödeme tarafınıza yapılır.

Ödeme yöntemleri olarak,

Havale / EFT , PAYPAL, ENPARA.com, Şans Oyunları'nı kullanıyoruz.

havale-eft.gif

PayPalLogo2.jpg

enpara.jpg

sansoyunlar_blog_post.png


Her türlü soru ve görüşlerinizi konu altından, özel mesaj ile veya site üzerinden iletişim bölümünü kullanarak bizlere iletebilirsiniz.

http://www.kilifmerkezi.com
http://www.kilifmerkezi.com/register.aspx
logo.png
 

pms11

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Nisan 2011
Mesajlar
113
Reaction score
2
Konum
İzmir
Konu günceldir. Olumlu geri dönüşlere karşılık oran %10 olarak güncellendi.
 

jrkral

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
52
Reaction score
0
adıyamanspor logolu bi kılıf yapsak t10 için. bana ne kadara patlar?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst