İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kim kaç para yaptı google amcada bu ay ?

U

uyar

Misafir
ya beyler bence hak yenme falan yok bu durumlarda soyle dusunun sizin netiniz yoktu 96da adamlar almis satiyo falan simdi ne bileyim hadi dicem interneti adam bulduda aldı adamın hakkı yenmis ama o bulmadı : )

ya net karı milleti gibidir boslamaya gelmiyo iste , bu arada google ile ilgili olarak bu ay 500 kazandim ceki bekliyorum.

konu dagitan kisiler hep olur ve olucak , birde kimse kızmasında baskalarinin islerini konusmak bize ne kazandiriyor? yani zenginin parasi zügürdün cenesi yorar misali biz paramizi kazanalim olan olmus...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yani Tek Bir Sey Yazicam Oda Sudur Herkes Nasil Sitemi Daha Cok Gelistiririm Diye Dusunur Bizimkilerde Nasil Gelismis Bir Siteyi heklerim Yada Elegeciririm Diye!!!!!!!!

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam ben addense için değil ingilizce
mp3 sitemı ıngılızce fransızca almanca ya cevırdı madamlar gene vermıyor her dılde başvurdum ya :) her ay mutlaka başvuruyorum oyle yada boyle mp3 sitesi olarak alcam google addense ben kafama taktım yanı :D

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
dazlakcom' Alıntı:
hocam ben addense için değil ingilizce
mp3 sitemı ıngılızce fransızca almanca ya cevırdı madamlar gene vermıyor her dılde başvurdum ya :) her ay mutlaka başvuruyorum oyle yada boyle mp3 sitesi olarak alcam google addense ben kafama taktım yanı :D
Bende Taktım, Kesinlikle Google Bannerini Koyacam !

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Valla yemin ettim ben. Adsense normal sitelerimle beni kabul etsin Gidip Kısmen absürt bir sitede Frame'de koyucam reklamlarını. Ustunede yazıcam Alttaki reklamlara tıklamayan . . . . diye :D . Kabul etmeleri cok zor oluyor 2 ay oldu ses seda yok. Bakalım Uyeligi iptal etme hızları ne olacak :)
Google adsense beni henuz kabul etmedigi icin yazamayacagım adsense kazancımı..
Olsun bende sedo kazancımı yazarım.
14 Günde 247 €. Baska bir hesaptada 4 gunde 30 €. Allah bereket versin. :)

Z

zeynelkoc

Misafir
bizim domainleri sedoya geçirsek kaç para kazanırız

ayriyetten kaç günde domain de reklamlar çıkmaya başlıyor ve yonlendirmeyi kaç günde kaldırabiliyoruz*??

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Yonlendirmeyi kaldırmak sizin elinizde. Istediginiz zaman kaldırırsınız. Reklamların cıkmasıda sizin elinizde. Önce üye olup siteyi eklersiniz. 24 saat icinde site onaylanır. Sonrada domaini Yonlendirirsiniz. Yani siteniz aktifken'de üye olup domain ekleyebilirsiniz.
Sizin bahsettiginiz yanlışa ben düştüm ilk gün.. Siteleri eski hesaptan sildirdim. Kendi hesabıma ekledim. Ama hemen onaylanmadıgı icin sap gibi kaldı domainler. ilk gun birsey kazanamadım. Ama öğleden sonra jeton dustu. Ve onceden denemek icin ekledigim bir domainin sedo'suna yonlendirdim. Yani size önerim önce üye olup sitenizi ekleyin. Sonra "http://sedoparking.com/domaininiz.com" adresine bakın. Reklamlar cıkıyorsa yani error diye bir mesaj ile karsılasmıyorsanız domaininizi yonlendirin. iLk eklediginizde error diye mesaj cıkar. Ama 24 saat icinde onaylanır ve reklamlar cıkar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.