• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Kim? Ne Kadar Dolandırıldı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Arkadaşlar İnternet Alemindeki Güven problemi Nedeniyle Sürekli Dolandırıldım Mesajları Görüyoruz.

Bu Başlık Altında ;

Dolandırıldığınız Ücreti :
ve Nasıl Dolandırıldığınızı Yazarsanız Hem Arkadan Gelenler için Tecrübe Olur.Hemde Yöntemleri Öğrenmiş Oluruz,Tedbirli Oluruz.

Hadi Bakalım Dökün Taşlarınızı :)

Bilgiler
Reaction score
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Abicim iTrader denilen bir eklenti koyuldu insanlar kazık yediklerini oraya tıklayarak belirtebilirler saçma bence insanları böyle küçük düşürücü hareketler..
He diyeceksiniz canım yandı söylerim yazarım asarım keserim onu Buraya değil iTrader a söyleyiniz ... Bence yanlış bir mesaj açılmış

Siz bir kişinin yanlışını örtün Ben cc sizin ahirette bütün yanlışlarınızı örteyim...

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Abi.. Bu Forumdan Olacak Diye Bir kaide de Yok Ortada.
Sadece ; Sürekli Dolandırıldım Mesajları Yazılıyo Ya.. Onları Toplayalım Burada Dedim.
Birde Tabiki Yöntemler için..
İllede Script Sattım Parayı Vermedi Dolandırılması Değil.
Cep Telefonuyla olabilir. Her Türlü ....
Yorumun İçin Teşekkür Ederim.

firar

0
Bilgiler
Reaction score
0
233 Aydır Üye
50 ytl (bi bölümünü kullandım ) reseller almıştım baya uzun bi süre önce benim hatam ucuz et muhabbeti idi...

T3chn0

0
Bilgiler
Reaction score
2
208 Aydır Üye
50 ytl

bi arkadaşın sitesine içerik eklemiştim ortadan kayboldu : )

iyinet

Root
Admin
Bilgiler
Reaction score
53
Şube
Sakarya
257 Aydır Üye
Lutfen itrader i kullanin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.