İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kimya.net Dmoz Kayıtlı 8 yaşında

webmasterrrrr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Site adresi: kimya.net
Dmoz Kayıtlı
8 yaşında
2017 ye kadar uzattım
ihs de kayıtlı

hiti 200 300 arası
Hemen al:2.000 lira

:harika:Güvenli satış için gittigidiyor kullanılabilir. istenirse oradan taksitli satış yapılabilir.

Turgut

0
Yasakli Uye
Reaction score
6
Merhaba

Kaliteli bir kimya portalı için en ideal domain. Ancak tasarım içinde bir 2000 tl masraf harcanması gerekebilir. ( Bu domaine iyi bir tasarım yakışır ) Ayrıca içerik içinde büyük emek vermek gerekecek.
Karışılığında türkiye'deki tüm kimya ile ilgili öğrencileri siteye çekme şansımız var.
Bu riskli ve masraflı bir proje. Bu sebeple domaini satabileceğimiz kişilerde sınırlı.

Örneğin

1. Kimya ile yakından ilgili birilerine

Bir kimya öğretmenine, bir dershaneye yada bir üniversiteye bile olabilir.

2. Domain satıcılarına

Domain ilerde daha iyi bir fiyata satılabilecek kadar kaliteli. Sedo, domainbroker gibi büyük domain satış sitelerinde ileriye dönük yatırım yapmak isteyen domain satıcılarına satılabilir.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
evet domain harika ama site boş kardeş. Aciliyetin yok ise site üzerinde uğraş tasarımı kuvvetlendir o şekilde satışa gir derim. Belki ozaman fiyatın bile artar. Şu durumda bu fiyatı veren olabilir mi bilmiyorum ama aciliyetin yoksa 8 yıl durmus 1 senede herşeyi halledip satışa sunabilirisn

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Site adresi: kimya.net
Dmoz Kayıtlı
8 yaşında
2017 ye kadar uzattım
ihs de kayıtlı

hiti 200 300 arası
Hemen al:2.000 lira

:harika:Güvenli satış için gittigidiyor kullanılabilir. istenirse oradan taksitli satış yapılabilir.

jenerik domain
uygun ve yerinde bir fiyat
bilincli bir kullanıcı tebrikler iyi satışlar :)

webmasterrrrr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
kimya şirketileri üzerine script yazdırmak istiyorum ama bütçem yok o yüzden satıcam arkadaşlar.

webmasterrrrr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Pm attım hocam.
enkaz Kimyayla hiç bir ilgim yok demişsiniz.ilginiz olsada fiyat aynı olmasada fiyat aynı.kimyacısınız diye 50k isticek deliğim.bu tür şeyleri sölemenize gerek yok.
ciddi olan alır istediğini yapar.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
öneri olarak kimyasal üretim yapan şirketler ilgilenebilir mi acaba diye düşündüm, güzel domain gerçekten.

webmasterrrrr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar sizin önerdiklerinizi bende düşündüm onun için özel script yazdırmak lazım bende okadar para yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.