İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

King kong

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar bu filme gittim. Dün çıktı film.
tam olarak 3.30 saat sürüyor. TV'lerde kısa reklamı oynuyor.

İşte film senaryosu için üç kağıtcı yönetmen milleti kandırıyor ve eski püskü gemiye dolduruyor. Adaya düşüyorlar. Orada 10 metrelik goril ve canavarlarla karşılaşıyorlar. İzlerken güzel oluyor. Elinize alın bir patlamış mısır izleyin. Goril kıza aşık oluyor (Any'e). Bu arada filmin başladında gemide Jack any'e aşık oluyor vs. sonra birsürü kişi ölüyor.

Tavsiye ederim, gidin :) bir film ancak bu kadar güzel anlatılabilir. :D

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet. Bu filmin namını duydum yapımında en çok para harcanan 6. film koltuğuna oturmuş..

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Film'in reklamını izlemiştim SAW 2 ve Şeytan Çarpması filminden önce.Bence güzel bir filme benziyor.Arkadaş ısmarlarsa gidecem yané:D

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
filmde bolca börtü böcek animasyonu var bir de bu tip şeylerden tiksiniyorsanız tavsiye etmem :D

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
8 metre boyunda goril, ejderhalar, dev örümcekler, adını bilmediğim sürüngenler, timsahlar, akrepler ve daha istemediğiniz kadar böcek var filmde.
En küçüğüde 40 cm'lik arılar :)

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
walla helal olsun koskoca göril nasıl bir aşk duyuyor, acayip duygulandım izlerken, ne cinsellik ne başka bir şey tam anlamıyla aşk, örnek olsun bu goril arkadaş herkeslere!

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçen hafta gitim bende, sonundaki adamın "Onu güzellik öldürdü" sözü güzel gitti filme.bu hafta 2 filme gittim.biri "Babam ve Oğlum" izlemenizi tavsiye ederim harbiden de güzel filmi.dün de "Organize İşler" e gittim.walla cem yılmaz daha çok oynasa daha güzel olurdu tabi :) ama yinede güzeldi ya.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.