sohbet odaları

Kişisel Arama Denen İğrenç Hadise

TNT

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Bursa
195 Aydır Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bir süreden beri firefoxtan google 'a girdiğimde,resimdeki gibi kişisel diye bir bölüm çıktı ve iğrenç sonuçlar veyior ,Web olarak ayarlıyorum sonra düzeliyor ama sonradan her aramam da tekrar Kişisel olarak arıyor.Opera ve IE 'de sorun yok.
bunun sebebi nedir ? Çıldırmak üzereyim.Yardımlar için şimdiden teşekkürler :)

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
bende google.com a giremiyorum hep otomatik olarak google.com.tr ye yönleniyor neden acaba tnt arkadaşımdan özürdiliyerek konu açmadan burda sorayım dedim

TNT

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Bursa
195 Aydır Üye
İkimize birden cevap yazacak babayiğit aranıyor :D

ankara

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Gemlik - Bursa
206 Aydır Üye
valla bende o yok kardes direk google da arıyor sen biişi değiştirdin galiba öle oldu reinstall FF derim

zbahadir

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Trabzon
213 Aydır Üye
com.tr'ye yönlenmesi bağlandığınız ükleyi biliyor ilgili domaine yönlendiriyor.
Örneğin HideIP ile başka bir ülkenin üzerinden ip üzerinde google'a abğlanırsanız uzantısı onu alacaktır.

Bunu özellikle denemiştim. :)

cumalee

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Istanbul
208 Aydır Üye
Com.tr den Com a girmek istiyorsan Sitenin alt menüsünde sagda Google.com in English yazısına tıklarsan girer. Kişisel olayını kapamak icinde cooikelerini temizle ve google servislerine otomatik giriş yapma firefoxtan.

Saygılar arkadaslar :)

TNT

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Bursa
195 Aydır Üye
Arkadaşlar cookieleri sildim ve tüm eklentileri kaldırdım :)
Sorun düzeldi,yardım ve desteklerinizden ötürü teşekkür ederim :)

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
Com.tr den Com a girmek istiyorsan Sitenin alt menüsünde sagda Google.com in English yazısına tıklarsan girer. Kişisel olayını kapamak icinde cooikelerini temizle ve google servislerine otomatik giriş yapma firefoxtan.

Saygılar arkadaslar :)
bi ben kurtulamadım şundan. Asıl sorun dediğin gibi olmayışında tıklayınca olmuyo com.tr ye dönüyor. Negüzel takılıyodum com da

Senol

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Bursa
222 Aydır Üye
bi ben kurtulamadım şundan. Asıl sorun dediğin gibi olmayışında tıklayınca olmuyo com.tr ye dönüyor. Negüzel takılıyodum com da
yukarda arkadaş izah etmiş google anamakinası seni ip adresine gore ulkendeki sayfaya yonlendiriyor

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.