İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kişisel web sitesi yaptırılacak

webtehaber

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Kişisel bir web sitesi yaptırmak istiyorum Scriptin dili php olacak.
site link uzatıları html olacak , css rss, xml ve w3 göre uygun şekilde temiz bir kodlama istiyorum. Script yapmak için teklif verecek arkadaşların kodlama dısında tasarımda da iyi olması gerekiyor ben kodlamayı yaparım tasarımı bir başkasına yaptırın gibi tekliflerle gelmesin lütfen.

sitede istediklerim.

menüler css ile olmalı.
sitenin girisinde flashlı bir giris istiyorum sitenin gelmesi için beklenecek sürede gosterilecek ve belli bir süre içinde sitenin ana sayfasına yönlendirilecek. ( bu sayfa etkili olmasını istiyorum. )
sitenin tasarımı agırlıkla siyah ve beyaz tonlarda olmalı.

menüler..

anasayfa l ben kimim l iletişim l fotoğraflar l ziyaretçi defteri l günlük l linkler l projelerim l Sertifikalarım l Bakış Açısı l Yanlışlarım - Doğrularım l videolar l Haberler l

menü baya bi geniş. tek tek açıklamak itiyorum menulerin içerigi nasıl olması gerektigini...

ben kimim.. öz geçmisimi yazacagım bir sayfadan ibaret olacaktır.
iletişim .. ilk olarak telefon , mail , adres bilgilerim yazılacak daha sonrasında admin panelinden görünmek üzere bir iletişim için bölümü hazırlanacak ( ad, soyad, mesaj )
fotoğraflar .. Burda katagori seklinde fotograflar görünecek ilk basta daha sonrasında resme tıklandıgında o katagorinin resimleri küçük boyutlarda ekrana gelmeli daha sonra resimlere tek tek tıklandıgında açılmalı.

ziyaretçi defteri .. bilindik üzere bir ziyaretçi degteri bölümü olacak. çok fonksiyonel olmayacak. ad soyad mesaj seklinde olması yeterli. mail adreside istenecek ama onu sadece ben göre bilecegim.

günlük.. günlük admin panelinden yazılmak üzere yazdıgım yazılar o katagoride yayınlanacak .. her gün için bir sayfa oluşmalı otomatik ve diger günlükleri okumak için ir seçme menüsü olmalı tariflerin yazıldıgı.

linkler .. admin panelinden yazdıgım sitelerim yayınlanacagı bölüm olacak ( site ismi , site açıklaması ) şeklinde.

projelerim .. bu sayfada admin panelinden yazdıgım yazılar yayınlanacak ama her proje için bir sayfa oluşmalı ve en son projem yayınlanmalı ilk basta digerlerine ulaşmak içinde bi menü olmalı.

Sertifikalarım .. ilk basta kucuk bir resim seklinde otomatik yayınlanmalı sonrasında ise üzerine tıklandıgında gerçek boyutuna gelmeli.

Bakış Açısı .. burada ise yazdıgım makalaler yayınlanacak .. her makale için bir sayfa oluşmalı ve en son makale yayınlanmalı diger makalaler için ise bir menü oluşturulmalı..

Yanlışlarım - Doğrularım buraya yazdıgım yazılar yayınlanacak ( admin panelinden ) ama yazıların basında yanlışlarım veya dogrularım seklinde farklı tonda bir yazı çıkmalı bunuda adminden seçmeliyim. yanlış ve dogrular sayfasıda diger sayfalar gibi her biri için bir sayfa oluşmalı ve digerleri ayrıca bir menüde gosterilmeli.

videolar.. adminden emmed kodları seklinde girdigim videolar yayınlanacak..her sayfada birtane yayınlanacak ve digerleri için menü oluşturulacak.

haberler.. bu bölümde ise adminden yayınlıyacagım haberler yayınlanacak ilk basta haberin kısa bir özeti gorunecek sitede daha sonrasında haberin tamamı okunacak ve her sayfada 10 haber olmalı digerleri için sayfalama yapılmalı...

şuan aklıma gelenler bunlar sitenin yapılması aşamasında bir kac farklı şeylerde istene bilir ama bunlar çok buyuk seyler olmuyacaktır artı zorluklar çıkarmaz ..

sitenin admin paneli olacak ..

isteklerim baya bi var gibi gorunuyor ama her sayfa aynı mantıkta nerdeyse.. evet bu şekilde bir çalışmayı yaparım diyen arkadşlardan teklifler bekliyorum.

üçret
süre
referans

şeklinde .. herkeze iyi çalışmlar

not . arkadaşlar çok az zamanım kaldıgı için hızlıca yazdım ve ikinci defa okumadım şimiden yazıdaki hatalarım için özür dilerim..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst