Arkadaşlar, 03 Kasım 2006 Cuma günü saat 15:45:01 itibariyle kitapyurduna, ortaklık kodumu başka bir sitemde de kullanacağıma dair bir bilgi gönderdim.(Bakarsanız ortaklık kurallarında, ortaklık kodunu başka bir sitede kullanabilmeniz için bize bildirmeniz gerekmektedir yazıyor.)
orjinal mesaj:
seçilen Kategori: Ortaklık
Merhaba,
ben xx kullanıcı isimli ortaklığım için www.xxx.com ile
başvurmuştum fakat şu anda xxxx.com adresinde de kitapyurdu
reklamlarını yayınlıyorum.
Bilgi geçmemiz gerektiği yazıyor.
Bilginize
Ve aradan bir ay geçti, tabii benim bu reklam koyduğum sitede gelirim diğerine göre bayağı bir arttı ve kitapyurdundan bana bugün gelen e-posta:
Merhaba sayın R.
kitapyurdu.com'a gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Bildirmediğiniz halde ortaklık kodlarınızı http://www.xxxx.com/
adresinde kullanıyorsunuz. Ortaklığınız satış komisyonlu olarak
değiştirilmiştir.
selamlar
www.kitapyurdu.com
internet kitapçınız
Ve üye olurken okuduğum anlaşmada ( şu andaki hali de aynı) "Eğer ortaklık sistemimize kayıtlı olan bir kullanıcı bizden habersiz başka sitede reklamımızı yayınlarsa, ortaklığı satış komisyonlu olarak değiştirilir." diye bir madde de yok.
Yorumsuz!
orjinal mesaj:
seçilen Kategori: Ortaklık
Merhaba,
ben xx kullanıcı isimli ortaklığım için www.xxx.com ile
başvurmuştum fakat şu anda xxxx.com adresinde de kitapyurdu
reklamlarını yayınlıyorum.
Bilgi geçmemiz gerektiği yazıyor.
Bilginize
Ve aradan bir ay geçti, tabii benim bu reklam koyduğum sitede gelirim diğerine göre bayağı bir arttı ve kitapyurdundan bana bugün gelen e-posta:
Merhaba sayın R.
kitapyurdu.com'a gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Bildirmediğiniz halde ortaklık kodlarınızı http://www.xxxx.com/
adresinde kullanıyorsunuz. Ortaklığınız satış komisyonlu olarak
değiştirilmiştir.
selamlar
www.kitapyurdu.com
internet kitapçınız
Ve üye olurken okuduğum anlaşmada ( şu andaki hali de aynı) "Eğer ortaklık sistemimize kayıtlı olan bir kullanıcı bizden habersiz başka sitede reklamımızı yayınlarsa, ortaklığı satış komisyonlu olarak değiştirilir." diye bir madde de yok.
Yorumsuz!