İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kıyametten koruyan uyanık! (Video)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

RSS

Misafir
20100415102637_2012.jpg
Fallout oyunundaki sığınaklar gerçek oluyor!

2012'de Dünya yıkılsa bile hayatta kalmaya ne dersiniz? Eğer paranız varsa neden olmasın-mış!


2012'den korkuyor musunuz? ABD'li girişimci Robert Vicino'na göre tek korkmanız gereken şey 2012'de meydana gelebilecek felaket değil. Nükleer bir savaş, gök taşı yağmuru, sosyal anarşi , çok şiddetli doğa felaketleri de geleceğinizi garanti altına almak adına sizi ürkütmesi gereken şeyler. Peki bunlardan kurtulmak mümkün mü? Vicino'ya göre mümkün. Tek yapmanız gereken onun yer altına kurmayı planladığı 20 sığınaktan birinde yerinizi ayırtmak. Toplam 4000 kişilik yer kapasitesine sahip olan bu sığınıklara giriş bileti ise sadece 50 bin dolar!


Sığınaklar sizi nelerder koruyacak?

Vicino'nun sığınakları bunun karşılığında sizi 10 şiddetinde bir depremden, 30 km uzaklıkta meydana gelecek 50 megatonluk bir nükleer patlamadan, 10 gün boyunca 677 dereceye ulaşacak bir sıcak hava dalgasından, radyoaktif, kimyasal ve biyolojik saldırılardan, 500 saat sürecek selden ve saatte 150 km hızla çarpacak 50 kiloluk cisimlerden koruyacak.

Vicino şimdiden 1000 kişinin sığınaklara biletini satın aldığını söylüyor. Eğer sizler de tüm bu felaketler olup biterken ABD'deki Mojave Çölü'nde yerin 15 metre altına kurulmuş sığınaklardan birinde sıcak kahvenizi yudumlamak isterseniz Vicino'nun web sitesinden 50 bin doları nasıl ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz.


Video:





Kaynak: Veteknoloji
 

KursatBey

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Aralık 2010
Mesajlar
184
Reaction score
1
50 bincik fazla değilmiş hediye edeyim mi arkadaşlar ihtiyacı olan varsa ?
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Hadi bu uyanıklar rant sağlamaya çalışıyorda, bu paraları veren aptallara ne demeli? Pes diyorum sadece. 2012 de kıyamet olmayınca bakalım kaç yılına atacaklar :)
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
Dünyanın yıkılmasından bahsedilip dünyanın kendi içinde yer altındaki sığınaktan bahsedilmiş. Birincisi geleceği görmek hala bir hayal. Kimse 1 milisaniye sonrasını bile şimdiden göremez. Hava tahminlerinde bile iş sadece tahminde kalır. Dünya yıkılırsa dünyanın kendi içindeki sığınakların kime yararı olurki.

Konu sonradan depremlere, sellere falan kaymış. İnsanın sığınak sayesinde bunlardan kurtulabilmesi için her zaman sığınakta yaşaması lazım. Yoksa elinde doğal afetleri saatler önceden bilebilecek bir gücünün olması lazım.

Öyle pimpirikli adamlar varki bu adamda onlardan yararlanıp paraları cebe indiriyor işte. Ciddiye alınacak bir yanı yok. Yüzyıllar önce cennetten yer satanlardan farkı yok.
 
E

Erturk

Misafir
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً ۖ وَإِلَيْنَا تُرْجَعُونَ

Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.

Al-i Imran 185
 

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Eylül 2010
Mesajlar
2,829
Reaction score
32
Konum
ANKARA
aynen öyle bunun kaçarı yoktur eninde sonunda öleceğiz bunu hepimiz biliyoruz. Parası olanda, fakir olanda, orta halli vatandaşta herkes zamanı geldimi öbür dünyaya gideceklerdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst