İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kız arkadaşıma yapılabilecek iğrenç bir şaka?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Selam.

Dershanede bir arkadaşım var, sürekli bana çelme takıyor. En son bugün taktı işte kantinin önüne serilecektim az daha. Şaka tabii ki ama "intikamım acı olucak" diye uzaklaştım. Ama herhangi bir fikrim yok. Ne yapabilirim?

Fazla profesyonel olmasın. Şöyle orjinal bir şey olsun.
Sınırı aşmayan, dersini verebileceğim bir şaka istiyorum, var mı önerileriniz? :)

Çok mu kötüyüm?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yok ya o kadarı fazla. Ayrıca fareyi bulamam ki :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Buldum internetten bir tane :)

Kare seklinde bir kağıt parçası içerisine bir metin yazacağız. Bu yazacağımız yazı biraz farklı olacak. Kağıdın tam ortasından başlayacağız yazmaya, yazıyı daire seklinde yazarak yumak gibi bir birini üstüne saracağız. olayı anladınız simdi Sıra geldi ne yazacağımıza. Şuna benzer bir şey yazacağız " bir varmış bir yokmuş zamanın birinde bir adam varmış bu adamın tuhaf bir huyu varmış nerde bir kağıt parçası görse bunu elinde çevire çevire okumaya çalışırmış bu olaya bir anlam veremeyen çevresindeki kişiler ona bakarak bu ne yapmaya çalışıyor delimidir nedir dermiş. Sonra ambulans çağırmışlar da herkes bu deliden kurtulmuş.". Şaka sonlanır.
...
daha iyisi gelene kadar şu an bunda karar kıldım :)

edit: evet saçma

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
en iyisi boşver cocukla cocuk olma camdan aşağı at :p

şaka haa ciddiye alma sakın

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
çıkma teklif et güveniyosan kendine kabul edince şaka yapmıştım de sonsuza dek unutmaz :D ama seni öldürme ihtimalide var:D

bu arada ByRON cum sen bi kemirgene fare diyosan kesin yunusada balık diyosundur:D

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
çıkma teklif et güveniyosan kendine kabul edince şaka yapmıştım de sonsuza dek unutmaz :D ama seni öldürme ihtimalide var:D

bu arada ByRON cum sen bi kemirgene fare diyosan kesin yunusada balık diyosundur:D
kusura bakma kardesim ama o hayvan benim gözümde sadece fare :D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
bece kız senden hoşlanıyo insanlar hoşlandıkları kişilerle uğraşırlar hafta sonu sinemaya gidelimmi de şakayla karışık evet dicektir demessede dedirt ilk önce güzel bir cafeye götür romantik olsun bir çay veya nescafe için sonra ıssız adama gidebilirsiniz :D sinemaya çıkıncada karnını doyur hamburger vs. ile midesi şişmezse birde tatlıcıya götür tıka basa yesin yani eve bırakmadan yada ayrılmadan önce kusacak kadar yemesini sağla bol bol iltifat et dershanedi yaptıkların için özürdilerim falan de ömür boyu seni unutamıcaktır ona hayatının en güzel gününü yaşat :D salakça bile olsa durmadan iltifat etmeyi unutma çok abartmadan tabi.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
saçını çek.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bir daha çelme filan taktığında, bir yerin çıktı, kırıldı numarası yap hatta kafa göz dağıldı numarası da yapabilirsin.
Evden salça ketçap getir, dök bi taraflarına, sahici sansın...

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
lise yıllarımda dersanede böyle seviye sınavlarına göre sınıflandırdılar bizi a-b-c-d-e diye ben ilk defa d sınıfına yükseldim, b sınıfından inek bi kız hastalığı sebebiyle gelememiş ve bizim sınıfa düşmüş o bize bayağı cins davrandı ders esnasında bizim arkadaşlarda teneffüsteyken onun defterinin arasına prezervatif koydular :D kızın o paketin ne olduğunu anlamaya çalıştığı andakio yüz ifadesi aklıma geldikçe koparım :D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bece kız senden hoşlanıyo insanlar hoşlandıkları kişilerle uğraşırlar hafta sonu sinemaya gidelimmi de şakayla karışık evet dicektir demessede dedirt ilk önce güzel bir cafeye götür romantik olsun bir çay veya nescafe için sonra ıssız adama gidebilirsiniz :D sinemaya çıkıncada karnını doyur hamburger vs. ile midesi şişmezse birde tatlıcıya götür tıka basa yesin yani eve bırakmadan yada ayrılmadan önce kusacak kadar yemesini sağla bol bol iltifat et dershanedi yaptıkların için özürdilerim falan de ömür boyu seni unutamıcaktır ona hayatının en güzel gününü yaşat :D salakça bile olsa durmadan iltifat etmeyi unutma çok abartmadan tabi.

Sanmıyorum. Çünkü ilk önce ben başlattım :D
Ayrıca o kadar uzun vadede planlarım yok, anlık onu korkutmak, şaşırtmak, bana yaptıklarından pişman olmasını sağlamak istiyorum. Kızdırmak, ağzımı burnumu kıracak şekilde kızdırmak istiyorum :D

lise yıllarımda dersanede böyle seviye sınavlarına göre sınıflandırdılar bizi a-b-c-d-e diye ben ilk defa d sınıfına yükseldim, b sınıfından inek bi kız hastalığı sebebiyle gelememiş ve bizim sınıfa düşmüş o bize bayağı cins davrandı ders esnasında bizim arkadaşlarda teneffüsteyken onun defterinin arasına prezervatif koydular :D kızın o paketin ne olduğunu anlamaya çalıştığı andakio yüz ifadesi aklıma geldikçe koparım :D

yuh ya ne şakalar varmış sizde. iğrenç dediysek kusucak kadar da değil. neyse buldum bir tane.

bizim dershane biraz sıkışık bir yerde. kantindeki arka pencereden bakınca baya derin bir yer var. önceden bir boru hazırlayıp ağız bölümünü boyayıp kantine getiricem bu kızı. önce ben bakıp (gözümü değdirmenden) "aaaa şuna bak sen de bak" falan diyip ona vericem. boruyu alıp gözüne getirecek, bir şey göremeyecek. bana soracak "ne, ne oldu, bir şey göremedim" diye. tabi şaka kusursuz olarak bitmiş olacak :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
çelme olayını ben de çok seviyorum benim ayakkabılar sivri burun çelme takmaya çalışsam da çalışmasamda biri gelip takılıyor kesin ayağıma eğer kalabalık yerlerde gezersem günde 5-6 kişi ayağıma basıp özür diliyor :D

@Tavsiyem

Kız güzel mi ? Şimdi bu konu çok önemli. Güzel bir kıza onu ağlatacak bir şaka yap çünkü güzel kızlar hep ağlatır. Güzel değilse öylesine bir şaka yap geç :)

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kola deyince bence iyi bir teneke kola al.. Kolayı çok fazla şekilde salla yani kapagı acıldıgında kola etrafa veya üzerine gitsin bence iyi olur..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.