Klavye hız testi yarışması | hiztesti.mistik.org

mvk

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ağustos 2013
Mesajlar
200
Reaction score
0
Klavyede Hızlı Yazma Konusunda Kendinize Ne Kadar Güveniyorsunuz?

Mıstık Klavye Hız Testi

Arkadaşlar güzel bir kod buldum ve geliştirip, sitemde kullanmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz.

Çalışma mantığı çok basit, kısaca anlatayım. İlk başta kelimeler ekrana yavaş olarak geliyor ve alt taraftaki yazma çubuğuna yukarıda kayan kelimeleri doğru yazmaya çalışıyorsunuz. İlk başta kolay gibi gözükse de zaman geçtikçe ve doğru kelimeleri girdikçe kelimelerin geçtiği ekrana birden çok kelimeler gelmeye başlıyor. Böylece ortaya yazma yeteneğinizin yanında dikkat ve konsantrasyon gerektiren bir test çıkmış oluyor.

Yazıların geçtiği alanla, kelimeleri yazdığımız çubuk arasında 3 adet özellik bulunuyor. Bunlar skor, seviye ve can. Ne işe yaradıkları isminde anlaşılıyor fakat kısaca özetleyeyim;

Toplam 10 adet can test başlarken veriliyor. Her girilemeyen 1 kelime için 1 can kaybediyorsunuz. Kelimeleri doğru ve hızlı yaptıkça skor kazanıyorsunuz, kazandığınız skora göre de belli bir seviyeye geliyorsunuz. 10 adet can tamamlandıktan sonra ise geriye kalan skor ve seviye sizlerin test sonucunu belirlemiş oluyor. Oyun 1. seviyeden başlıyor ve her 100 skor için 1 seviye atlıyorsunuz. 900 puanı geçtikten sonra 10. seviyeye geliyorsunuz. Testi tamamlayabilmeniz için 5 bin skor yapmanız gerekmektedir. 5 bin puan yapmak çok zor olsa da imkansız değildir. Testi deneyen kişiler arasında şuana kadar bitirebilen çıkmadı hatta öyle ki 10fastfingers'da dakikada 170 kelime yazan arkadaşım 2 bin küsur yapabildi. Bakalım aranızda bitirebilen çıkabilecek mi?

Testin bulunduğu siteye gitmek için tıklayın.

Bu arada ben testte en fazla 1200 skor yapabildim. Sizlerde test ile ilgili görüşlerinizi ve test sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst