Klavyemde sorun var :S

0
Üye
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum , yazı yazarken imleç sürekli yer değiştiriyor .

Bir örnek verecek olursak ,

Forum iyinet wm forumu yazarken atıyorum wm kısmında,imleç forum kelimesinden yazmaya devam ediyor.Bu da çok uğraştırıyor,dikkat gerektiriyor.Sorun klavyeden yazdım ama tam nedenini de bilmiyorum.Bilgisi olan var mı ?

0
Onaylı Üye
Üye
Ben sorunu anlamadım wm harflerine bastığın zaman yazmayıp forum kelimesinemi geçiyor ? Tam olarak nedir problem

0
Üye
Hayır herhangi bir harfte problem yok özel olarak.Yazı yazarken , imleç başka biryere gidiyor,yazmaya ordan devam ediyorum.Bu da cümleyi bozuyor. Örneğin şöyle bir cümle :

Havalar bugün çok sıcak :D . Bu sorun nedeniyle çok yazarken imleç bugün kelimesine kayıyor(yalnızca örnek) ve cümle şöyle oluyor : Havalar busıcakgün çok . Anlatabildim mi ? :|

0
Onaylı Üye
Üye
Oksitlenmiş herhalde. Temizlemen gerekir. Usb mouse kullanıyorsan diğer usb aygıtla çakışma ve kısa devre yaptırma olasılığı da var.

0
Üye
Dizüstü kullanıyorum.Harici birşey bağlamadım hiç.Touchpad ve orjinal klavye.Bunun klavyeyi nasıl temizleyebilirim bilgin var mı ? Bir de çok hızlı yazınca oluyor genelde.

0
Onaylı Üye
Üye
elinin touchpad e deymediğinden eminmisin?laptopda sık görülen bir sorundur avuç içi değer.. tıklamış olursun?

0
Üye
Zannetmiyorum.2 senedir kullanıyorum,yeni mi değmeye başladı elim :)

0
Onaylı Üye
Üye
:))

imleç ayarlarına bak bi nerede olduğunu unuttum dahada olmadı

at gitsin :)

0
Üye
Dizüstü diyorum , inatla anlaşılamıyorum :D Normal klavye olsa atıcam ama ..

0
Onaylı Üye
Üye
oklarına bak çıkar temizle yeniden koy yada servisine yolla yeni bir klavye taksınlar 100 dolara falan mal olur en fazla.Özellikle sol oku temizle:)

0
Onaylı Üye
Üye
Touchpad i kilitleyip usb mause kullansana aynı sorunu verecek mi ??

0
Onaylı Üye
Üye
Asuslarda ve tosibalarda kilit multimedia tuşu var.. Diğer bilgisayarlarda ise denetim masasından deaktif yapabiliyorsun

0
Üye
Bir mouse alır almaz deniycem sağol . Dn : Fn+F4 ile kilitleniyrmuş.

Geri