İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Klavyemde sorun var :S

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum , yazı yazarken imleç sürekli yer değiştiriyor .

Bir örnek verecek olursak ,

Forum iyinet wm forumu yazarken atıyorum wm kısmında,imleç forum kelimesinden yazmaya devam ediyor.Bu da çok uğraştırıyor,dikkat gerektiriyor.Sorun klavyeden yazdım ama tam nedenini de bilmiyorum.Bilgisi olan var mı ?

Inferno

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Ben sorunu anlamadım wm harflerine bastığın zaman yazmayıp forum kelimesinemi geçiyor ? Tam olarak nedir problem

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hayır herhangi bir harfte problem yok özel olarak.Yazı yazarken , imleç başka biryere gidiyor,yazmaya ordan devam ediyorum.Bu da cümleyi bozuyor. Örneğin şöyle bir cümle :

Havalar bugün çok sıcak :D . Bu sorun nedeniyle çok yazarken imleç bugün kelimesine kayıyor(yalnızca örnek) ve cümle şöyle oluyor : Havalar busıcakgün çok . Anlatabildim mi ? :|

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Oksitlenmiş herhalde. Temizlemen gerekir. Usb mouse kullanıyorsan diğer usb aygıtla çakışma ve kısa devre yaptırma olasılığı da var.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dizüstü kullanıyorum.Harici birşey bağlamadım hiç.Touchpad ve orjinal klavye.Bunun klavyeyi nasıl temizleyebilirim bilgin var mı ? Bir de çok hızlı yazınca oluyor genelde.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elinin touchpad e deymediğinden eminmisin?laptopda sık görülen bir sorundur avuç içi değer.. tıklamış olursun?

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Zannetmiyorum.2 senedir kullanıyorum,yeni mi değmeye başladı elim :)

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
:))

imleç ayarlarına bak bi nerede olduğunu unuttum dahada olmadı

at gitsin :)

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dizüstü diyorum , inatla anlaşılamıyorum :D Normal klavye olsa atıcam ama ..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
oklarına bak çıkar temizle yeniden koy yada servisine yolla yeni bir klavye taksınlar 100 dolara falan mal olur en fazla.Özellikle sol oku temizle:)

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Asuslarda ve tosibalarda kilit multimedia tuşu var.. Diğer bilgisayarlarda ise denetim masasından deaktif yapabiliyorsun

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir mouse alır almaz deniycem sağol . Dn : Fn+F4 ile kilitleniyrmuş.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.