İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Klima içerikli sitelerinizi ücretsiz tanıtıyorum.Bakmadan geçmeyin

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
Malum artık yaz geldi.Klima sezonu açıldı ve klima ile ilgili sitelerde bir bir çoğalıyor.Bende bloguma gelen ziyaretçiye bikaç klima sitesi tanıtmak amacıyla blogumda bi yazı yazmayı düşünüyorum.

Yazımda en az 4-5 klima sitesi tanıtmak istiyorum o yüzden sizden içeriğinin %80-90ı klima tanıtımıyla ilgili olan sitelerinizi buraya yazmanızı istiyorum.Yazdığınız siteleri blogumda tanıtıcam.Size yol su elektrik olarak geri dönecek.

Bu hususta belirlediğim kurallar şunlar:
-En az 4-5 en çok 9-10 siteyi tanıtıcam
-Tanıtılacak site içeriği %80-90 klimaların tanıtımı ve klimalar hakkında diğer bilgilere dayalı olması lazım
-Tanıtılacak sitenin kesinlikle ama kesinlikle adsense için açılmamış olması lazım.Tabikide sitenizde adsense olabilir ama klima ile ilgili konuların adsense reklamları arasında sinek gibi ezilmiş halde olan siteleri tanıtmak istemem
-Sitelerinizin domaini mutlaka www.isim.com, www.isim.net, www.isim.org, www.isim.com.tr şekillerinde olmalı.Kesinlikle isim.blogspot.com olan linkler kabul edilmeyecektir.

-Sadece gerçekten içerik olarak kalitesine inandığınız, göndereceğim ziyaretçinin sitenizde klima hakkında aradığını gerçekten bulabileceği, içeriğin en fazla %40-50sinin alıntı olduğu büyük oranının elle yazıldığı, klimalar ile ilgili süper site yaptım ama bi türlü tanıtma fırsatım olmadı dediğiniz sitelerinizi yazmanız hem size hem bana en yüksek katkıyı sağlayacaktır.Kesinlikle kalitesiz, içeriğinin tamamı çalıntı, klimalar ile ilgili yazıların adsense reklamlarının arasında sıkışıp kaldığı sitelerinizi tanıtmayacağım için o tip linkleri yazmanıza gerek yok.

Site adresleri en az 4-5 en çok 10a ulaştığında bu konunun altına artık link vermenize gerek yok ben tanıtmaya başlıyorum diye mesaj bırakıp sizi bilgilendiricem.

Klima içerikli sitelerinizi bekliyorum....
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
Konu günceldir.Linklerinizi bekliyorum..
Bedava sitenizi tanıtıcam.Fırsatı kaçırmayın...
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
Olmaz.Sadece klima içerikli siteleri tanıtıcam.

Yarın sabaha kadar linkleri toplayamazsam yarın klima içerikli siteleri googledan bulmak zorunda kalıcam...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst