İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Klipler Hakkında Kanun

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar klipler hakkında bir kanun varmı müyapta bişe bulamadım yayıncı hakları ile ilgili klip izletmek istiyorum youtube tabanlı bu sorun çıkarırmı sitemde.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bildiğim kadarıyla tv. den kaydetip yayınlamak sorun olmuyor .. ama tam emin değilim

E

eTre

Misafir
müyap mp3 sitelerine mail atarken içinde mp3,klip ve radyo yayını diye belirtiyor yani yasak!

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bana gelen uyarı da öyleydi yani içinde klipte yazıyordu.Yalnız sadece klip olursa durum değişirmi bilmiyorum.Benim sitemde var şu an klip ama küçük bir bölümünü oluşturuyor.Bunun sorun olacağını sanmıyorum.En kötü uyarıdan sonra kaldırırsın :) Tam olarak bilgili arkadaş varsa ve buraya yazarsa bizim de içimiz rahat eder.

S

Sitebul

Misafir
Bundan sanatçılar rahatsız olmaz gibi.

Neden derseniz ; kilplerini müzik kanalarında oynatabilmek için onbinlerce $ para ödüyorlar.

Çok aranan bir sanatçı değil ise KRALTV bildigim kadarı ile 30000$ ucret istiyordu klip döndürmek için.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım burda görmüştüm sadece klip olan bi siteye muyapdan uyarı gelmişti...

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keşke kanunla ilgili birşeyler bulsak sonuç itibari ile zaten biz klipleri zorla izletmiyoruz yani adam sitemize girdiğinde pat klip yayını çıkmıyor sadece izlemek isteyen tıklıyor eğer sanatçılarda klibi izledi diye bizlerden para alacaksa yuhh deriz ama mutlaka bunla ilgili bir kanun olmalı yani.. youtube dolu klip milyontane shakirası var türk klipler var bence yasak olsa zaten amerika bi şekilde bunları iptal ettirirdi youtube yee koskaca sony music ama ben siteme birgün girdiğimde mahkeme kararı ile kapatıldı yazısı görrürsem diğer arkadaşların yaptığı gibi aynı gün içersinde 5 tane daha mp3 sitesi kurarım... saygılar..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
avukat elzem hanım ile irtibata geç en güzeli en mantıklısı bu olur... telefon numarasını yarın öm atarım şu an üzerimde yok...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.