İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ko Level 55 Char Satılıktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SempatiX

Misafir
Knight Online oyununu çoğunuz bilirsiniz diye tahmin ediyorum, ve manyaklarıda var bu oyunun, oynayanlarda lvl 55 in ne demek olduğunu bilir... Level 55 Mage Char 250 YTL ye bırakırım...

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Knight Online'da karakterler ucuzmus. Oyunu sevenler icin guzel firsat.

Conquer Online oyununda BaLuKu karakteri $8000'a satildi.
Ozellikleri;

Trojandan Reborn Trojan.
130 Lvl
Super +6 Clubs
Tum itemler cift soketli.

Cafe sahipleri icin ek bir gelir kaynagi olabilir. cafe sahibi bir arkadasimin karakterine iyi bir teklif geldi. Sempatix CO denemeni oneririm.

S

SempatiX

Misafir
Aslında Ko dada elemanın biri lvl 56 yı 750 YTL ye satmıştı, ama ben o kadar zorlamak istemiyorum, daha oynamıyorum, işlerimi aksatıyor o yüzden ucuza veriyorum...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
abi oyunda satılır mı?

eskiden volfied vardı kesiyoduk falan ama bu işler bizi aştı :)

S

SempatiX

Misafir
:) oyundan kasıt karekteri satıyoruz arkadaşım... internet üzerinden bir oyun ve level atlamak zor iş... bu işin manyakları var onun için ;)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lvl 40 ta bıraktım , 60 ı geçen arkadaşlarım var.

8000 dolar kim oyuna verir anlamıyorum , 150 milyon verin bi cocuga hem oyun oynasın 3 ay hem parayı yesin :d

T

TrueReAL

Misafir
Ya bu işler boş bir ton Ko oynuyan arkadaşım var %90 lvl60 ve serverin en iyileri e adamlar direk tüp biliyo adamın server açılır açılmaz 6 milyar parası oldugunu gördüm adam markette ne varsa alıyo :p

A

..::aTi::..

Misafir
birçok ark. bütün gün bu oyunu oynuyor.
+ haybeye vakit kaybı
+ oyundan sıkılınca geride bırakılan bomboş günler

+ oynayacaksanız anlık keyif alabileceğiniz bir oyun olmasını tavsiye ederim :)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istediğini karakteri kasarım... istediğiniz levele kdr... ücret değişir... bi bölümü kapora alınır...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MoD' Alıntı:
Knight Online'da karakterler ucuzmus. Oyunu sevenler icin guzel firsat.

Conquer Online oyununda BaLuKu karakteri $8000'a satildi.
Ozellikleri;

Trojandan Reborn Trojan.
130 Lvl
Super +6 Clubs
Tum itemler cift soketli.

Cafe sahipleri icin ek bir gelir kaynagi olabilir. cafe sahibi bir arkadasimin karakterine iyi bir teklif geldi. Sempatix CO denemeni oneririm.

oyunla ilgili nerden bilgi alabilirim?? online oyunlarda profesyonel olarak char satıyoruzda.... en yüksek wowda 3.5bin $ lık iş yaptık gerçekten tek kalemde iyi bi rakamdı bu oyunu hiç duymadım... bi sitesini fln verirsen...

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
firar' Alıntı:
oyunla ilgili nerden bilgi alabilirim?? online oyunlarda profesyonel olarak char satıyoruzda.... en yüksek wowda 3.5bin $ lık iş yaptık gerçekten tek kalemde iyi bi rakamdı bu oyunu hiç duymadım... bi sitesini fln verirsen...

www.conqueronline.com

D

dnturkey

Misafir
level 47 warriorum var :) üzerimdekiler goblin chitin 100 milyon küsür param var :D ama ayda yılda 1 kere girip yarım saat oynuyorum :D bana yeter fazlası her zaman zarar oluyo herhalde 2-3 sene sonra level 50 olurum :D

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birisi bana şu KO hakkında yardım edebilir mi ?

not: email adresinizi yazmanız kurallara uygun değildir

L

LNWServers

Misafir
Ya bence 55 LVL için çok ücret talep ediyorsun, mesela benim arkadaşlarım var 62 LVL priesti 300 YTL ye veriyorlar ve dahası cok fazla fakat adamlar kospla girip 3 günde 60 oluyorlar oda ayrı konu tabi :)

C

Cyber Coder

Misafir
Kohack dışında knight online için lvl atlamada kolaylık sağlayan bir araç var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.