bir arkadaş aynı sayfaya 1 defa aynı yerleşim yapabilirsin demişti yani 1 sayfada sadece 1 kez 728*90 kullanabilirmişim aynı sayfada 2 728*90 format kullanınca google amca atıyomuş diye duydum. Bu konu da sınırlama varmı.? Teşekkürler
Google reklam türlerinden aynı reklamı her sitede bir kez kullanabilirsin. İkincisini kullanmak istediğinde zaten reklam görünmeyecek boş çıkacaktır.Pcqopat.Com' Alıntı:Dostum o kural şöyle olmalı şimdi bakıyorum google'dan bulunca da kaynakla eklerim.
Kural şöyle olmalı.Aynı reklam kodlarını bir sayfada bir kez kullanabilirsin yani 468*60 reklam koydun diyelim aynı reklamı alta da koyabilirsin ama renklerde değişiklik yapmalısın.yani boyutu önemli olmaması lazım renk değiştir kullan
ConAir' Alıntı:kurali takan kim
katılıyorum boyu aynı olan 2 tane reklam istiyorsanız kodlarda ufak bir değişiklik yapmanız yeter ozaman kurallara aykırı olmuyorPcqopat.Com' Alıntı:Dostum o kural şöyle olmalı şimdi bakıyorum google'dan bulunca da kaynakla eklerim.
Kural şöyle olmalı.Aynı reklam kodlarını bir sayfada bir kez kullanabilirsin yani 468*60 reklam koydun diyelim aynı reklamı alta da koyabilirsin ama renklerde değişiklik yapmalısın.yani boyutu önemli olmaması lazım renk değiştir kullan